Právě je 18 led 2021 21:35

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.6.1.17 - Po přesunu ze subdomény chyba smarty
PříspěvekNapsal: 16 lis 2017 16:28 
C4 zákazník

Registrován:
22 srp 2011 19:40
Příspěvky:
133
Dobrý den,

po přesunu ze subdomény mi hlásí chybu.

/data/www/karneval.name/www.karneval.name/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_write_file.php on line 46
[Thu Nov 16 16:16:01 2017] [error] [client 90.179.120.217] PHP Fatal error: Uncaught --> Smarty: unable to write file /data/www/karneval.name/www.karneval.name/cache/smarty/compile/13/d9/25/wrt5a0dabb1d12609_73551309 <--
[Thu Nov 16 16:16:01 2017] [error] [client 90.179.120.217] thrown in /data/www/karneval.name/www.karneval.name/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_write_file.php on line 46
[Thu Nov 16 16:17:14 2017] [error] [client 90.179.120.217] PHP Fatal error: Uncaught --> Smarty: unable to write file /data/www/karneval.name/www.karneval.name/cache/smarty/compile/13/d9/25/wrt5a0dabfae79693_42528776 <--
[Thu Nov 16 16:17:14 2017] [error] [client 90.179.120.217] thrown in /data/www/karneval.name/www.karneval.name/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_write_file.php on line 46


Prosím kde může být problém.

Díky za pomoc. Spěchá.

JK


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6.1.17 - Po přesunu ze subdomény chyba smarty
PříspěvekNapsal: 16 lis 2017 16:56 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
7819
Dobrý den,

zkuste promazat mezipaměť aplikace PrestaShop. Stačí v administraci aplikace v sekci "Nástroje > Výkon" kliknout na tlačítko "Vyčistit mezipaměť".

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6.1.17 - Po přesunu ze subdomény chyba smarty
PříspěvekNapsal: 16 lis 2017 17:20 
C4 zákazník

Registrován:
22 srp 2011 19:40
Příspěvky:
133
...díky za rychlou reakci, ale nedostanu se ani do administrace.

JK


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6.1.17 - Po přesunu ze subdomény chyba smarty
PříspěvekNapsal: 20 lis 2017 09:01 
Uživatelský avatar

Registrován:
03 bře 2011 22:21
Příspěvky:
643
To samé je možné udělat smazáním souborů a podadresářů cache v adresářích:

- /cache/smarty/compile
- /cache/smarty/cache

Maže se vše kromě souboru index.php v těch dvou adresářích.

_________________
GDPR | EET | PDF rozšíření | Money S3 | Pohoda | Služby
https://www.presta-addons.com


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz