Právě je 25 zář 2017 06:28

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.6.1.11 - Žádná strukturovaná data
PříspěvekNapsal: 08 črc 2017 10:59 
C4 zákazník

Registrován:
12 čer 2017 19:23
Příspěvky:
9
Dobrý den,

search console od Google mi hlásí "Na vašem webu jsme nenašli žádná strukturovaná data."
Nevíte jak to napravit? Myslel jsem, že to už samotný Prestashop řeší a je alespoň trochu optimalizovaný pro vyhledávače.

Díky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6.1.11 - Žádná strukturovaná data
PříspěvekNapsal: 10 črc 2017 14:31 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
6179
Dobrý den,

ano, strukturovaná data řeší samotný PrestaShop, značky jsou přímo v šabloně. Takže pokud používáte nějakou nestandardní šablonu, tak je možné, že značky neobsahuje. Momentálně ale nelze Váš web detailněji prozkoumat, protože zobrazuje pouze odpočet do spuštění. Každopádně ověřit existenci značek pro strukturovaná data si můžete zobrazením a prozkoumáním zdrojového kódu stránky.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6.1.11 - Žádná strukturovaná data
PříspěvekNapsal: 10 črc 2017 14:33 
C4 zákazník

Registrován:
12 čer 2017 19:23
Příspěvky:
9
Dobrá. Mrknu se na to. Děkuji za info.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6.1.11 - Žádná strukturovaná data
PříspěvekNapsal: 11 črc 2017 10:52 
Uživatelský avatar

Registrován:
03 bře 2011 23:21
Příspěvky:
391
Není velký problém si strukturovaná data do stránek přidat. Jsou to jen různé atributy, jako itemprop a jiné item*.

http://tyinternety.cz/prirucka-marketer ... vana-data/

Zde je ukázka po přidání počtu recenzí v modulu productcomments.
https://www.google.cz/search?q=eet+prestashop+m4

_________________
EET | PDF rozšíření | Money S3 | Pohoda | Služby
Obrázek
https://www.presta-addons.com


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6.1.11 - Žádná strukturovaná data
PříspěvekNapsal: 11 črc 2017 21:49 
C4 zákazník
Uživatelský avatar

Registrován:
06 čer 2014 19:28
Příspěvky:
488
Ja som teda vo verzii 1.6.1.0 toho musel upraviť celkom dosť, hlavne pri produktoch, tiež som sa čudoval, že to nebolo už v "základe".

Inak čo sa týka komentov, tak tam som nemusel meniť nič a google vyhľadávač mi všetko zobrazuje správne.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři
PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2012 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz