Právě je 16 led 2021 12:21

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.6.1.1 - Stránkování - Není zde žádné zboží
PříspěvekNapsal: 07 zář 2015 08:07 
C4 zákazník

Registrován:
01 zář 2015 08:38
Příspěvky:
19
Dobrý den, po aktualizaci Prestashopu na verzi 1.6.1.1 strákování u hlavní kategorie hlásí "Není zde žádné zboží.". Při kliknutí na hlavní kategorii vypíše produkty první stránky, ale když kliknu na druhou stránku web zahlásí výše uvedenou hlášku. Při kliknutí na podkategorii stránkování funguje normálně. Díky za radu


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6.1.1 - Stránkování - Není zde žádné zboží
PříspěvekNapsal: 07 zář 2015 13:12 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
7815
Dobrý den,

podobné chyby způsoboval modul "Blok Filtrování zboží dle parametrů [Layered navigation block]". Takže pokud ho používáte, tak ho vyzkoušejte v sekci "Moduly > Moduly" zresetovat pomocí volby "Obnovit původní" . A jestli modul na stránkách vůbec nepoužíváte, tak ho úplně odinstalujte.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6.1.1 - Stránkování - Není zde žádné zboží
PříspěvekNapsal: 07 zář 2015 13:46 
C4 zákazník

Registrován:
01 zář 2015 08:38
Příspěvky:
19
Dobrý den, obnovil jsem modul Blok filtrování zboží dle parametru a vše je ok. Děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6.1.1 - Stránkování - Není zde žádné zboží
PříspěvekNapsal: 07 zář 2015 15:16 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
7815
Dobrý den,

výborně, děkujeme za informaci.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6.1.1 - Stránkování - Není zde žádné zboží
PříspěvekNapsal: 15 zář 2015 17:02 
C4 zákazník

Registrován:
20 srp 2015 12:21
Příspěvky:
12
Dobrý den,
podobné potíže se stránkováním jsme měli také (Presta 1.609), proto ho máme nyní raději vypnutý. Má někdo dobrou osobní zkušenost s nějakým jiným modulem na filtraci, klidně i placeným?


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz