Právě je 18 kvě 2021 01:18

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.6.1.0 - Filtrování zboží nefunguje
PříspěvekNapsal: 25 črc 2015 18:09 
C4 zákazník

Registrován:
26 bře 2014 20:40
Příspěvky:
240
Dobrý den,
Nefunguje mi filtrování zboží.
Zadám do filtru nějakou hodnotu a nic se nevyfiltruje. Když ale přepnu u aktívního zadání filtru "SEŘADIT PODLE" na nějakou jinou hodnotu, třeba podle "Názvu od A do Z" nebo i něco jiného, pokaždé je to jinak, zboží se vyfiltruje správně. Někdy musím správnou hodnotu parametru "Seřadit podle" hledat, protože vždycky se to vyfiltruje u jiného seřazení.
To že mi nefunguje stránkování u filtru, beru jako nutné zlo, i když mám překlady opravené dle návodu zde. To už bohužel nejsem schopen upravit.
Pročetl jsem si skoro všechno o filtrování zboží ale můj problém jsem nenašel, proto se ptám.
Filtr nechávám aktivní, i když filtruje špatně, takže se můžete podívat a vyzkoušet.
www.prohory.cz
Děkuji za případnou odpověď.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6.1.0 - Filtrování zboží nefunguje
PříspěvekNapsal: 27 črc 2015 13:08 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7933
Dobrý den,

se stejným problémem jsem se u nové verze zatím nesetkal. Můžete si vyzkoušet otestovat funkčnost filtrování například na naší demo instalaci v této sekci http://prestashop.demo2.cz/3-women. Používáte poslední verzi modulu 2.0.13? Pokud jste aktualizoval aplikaci, provedl jste i aktualizaci výchozí šablony?

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6.1.0 - Filtrování zboží nefunguje
PříspěvekNapsal: 27 črc 2015 13:22 
C4 zákazník

Registrován:
26 bře 2014 20:40
Příspěvky:
240
No, tam bude asi problém. Šablonu jsm pravděpodobně neaktualizoval.
Dá se to zpětně udělat?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6.1.0 - Filtrování zboží nefunguje
PříspěvekNapsal: 27 črc 2015 13:52 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7933
Dobrý den,

z instalačního balíčku aplikace si na FTP server zkopírujte kompletní obsah složky /themes/default-bootstrap (původní složku smažte nebo přejmenujte). Pak v administraci aplikace PrestaShop v sekci "Nástroje > Výkon" klikněte na tlačítko "Vyčistit mezipaměť" a ještě si zaktualizujte cache Vašeho prohlížeče.

Instalační balíček naleznete buď na oficiálních stránkách aplikace, nebo v návodu PrestaShop - Instalace a čeština > typ instalace "Stažení upraveného balíčku".

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6.1.0 - Filtrování zboží nefunguje
PříspěvekNapsal: 27 črc 2015 15:02 
C4 zákazník

Registrován:
26 bře 2014 20:40
Příspěvky:
240
Tak jsem šablonu zaktualiztoval dle vašeho návodu a stejně to nefiltruje.
Navíc se smazala čeština, protože ve složce šablony Lang není český soubor. Překopíroval jsem tam ten starý ale stejně pár výrazu chybí. To už je ale maličkost.
Bohužel ale filtrování nejede. :(


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6.1.0 - Filtrování zboží nefunguje
PříspěvekNapsal: 27 črc 2015 15:05 
C4 zákazník

Registrován:
26 bře 2014 20:40
Příspěvky:
240
Ještě mě napadlo, jestli někde nezůstává nějaká stopa , když modul odinstaluji a znova nainstaluji.
Když to provedu, tak se mi automaticky objeví stará šablona filtru, která tam byla před odinstalaci, což si myslím, že by nemělo být.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6.1.0 - Filtrování zboží nefunguje
PříspěvekNapsal: 27 črc 2015 15:55 
C4 zákazník

Registrován:
26 bře 2014 20:40
Příspěvky:
240
Pořád hledám, co by mohlo zapříčinit nefunkčnost toho modulu. Teď jsem zjistil, že mi nefunguje Live editace modulů. Stránka se otevře ale s moduly nejde hýbat a není tam to tlačítko ULOŽIT.
Něco v nastavení bude blbě zaškrknuté ale za boha nemůžu přijít na to co. :?:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6.1.0 - Filtrování zboží nefunguje
PříspěvekNapsal: 27 črc 2015 16:10 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7933
Dobrý den,

přesně tak, ze staré šablony si zkopírujte překlady z podsložek lang, mails a případně modulů modules/nazev-modulu/translations.

Vyzkoušejte v sekci Moduly kliknout u modulu "Blok Filtrování zboží dle parametrů" na volbu "Obnovit původní". Tím se odstraní všechna původní nastavení.

Problém s live editací většinou souvisel s přihlášením do administrace z jiné URL adresy, než která je nastavená pro obchod. Takže například:


_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6.1.0 - Filtrování zboží nefunguje
PříspěvekNapsal: 27 črc 2015 16:31 
C4 zákazník

Registrován:
26 bře 2014 20:40
Příspěvky:
240
Já nevím, pořád se přihlašuji stejně. nemám jiný počítač. :roll:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6.1.0 - Filtrování zboží nefunguje
PříspěvekNapsal: 27 črc 2015 16:55 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7933
Dobrý den,

a co nevíte? S jiným počítačem to nesouvisí. Jde pouze o to, přes jakou URL adresu se přihlašujete do administrace aplikace PrestaShop. Jestli máte v sekci "Konfigurace > SEO a URL > NASTAVIT URL OBCHODU" v poli "Doména obchodu" např. www.nazev-vasi-domeny.cz, tak do administrace se budete přihlašovat na adrese http://www.nazev-vasi-domeny.cz/admin-slozka. Jestli máte v poli "Doména obchodu" třeba nazev-vasi-domeny.cz (bez www na začátku), tak do administrace se budete přihlašovat na adrese http://nazev-vasi-domeny.cz/admin-slozka (také bez www na začátku).

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz