Právě je 26 zář 2018 02:30

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.6.1.0 - Chyba vytváření doplňujícího obrázku
PříspěvekNapsal: 06 bře 2018 22:59 
C4 zákazník

Registrován:
12 kvě 2011 06:19
Příspěvky:
192
Zdravím, už delší dobu se potýkám s problémem s obrázky k produktům.
K produktu mi jde vložit vždy jen jeden obrázek, pokud o další vložení obrázku skončí chybou.


Přílohy:
chyba_obr_presta.PNG
chyba_obr_presta.PNG [ 34.37 KiB | Zobrazeno 462 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6.1.0 - Chyba vytváření doplňujícího obrázku
PříspěvekNapsal: 07 bře 2018 11:38 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
6784
Dobrý den,

pravděpodobně se bude jednat o problém Vaší starší verze, protože na poslední verzi 1.6.1.18 se mi stejný problém neprojevil. Takže doporučuji provést aktualizaci na novější verzi.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6.1.0 - Chyba vytváření doplňujícího obrázku
PříspěvekNapsal: 11 bře 2018 23:34 
C4 zákazník

Registrován:
12 kvě 2011 06:19
Příspěvky:
192
Zdravím, tak po aktualizaci na nejnovější verzi problém přetrvává, hlásí stále problém při pokusu vložit další obrázek..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6.1.0 - Chyba vytváření doplňujícího obrázku
PříspěvekNapsal: 12 bře 2018 13:55 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
6784
Dobrý den,

v tom případě zřejmě máte nějak narušenou databázi. Zkuste v aplikaci zapnout ladící režim, stačí v souboru /config/defines.inc.php upravit řádek:
Kód:
define('_PS_MODE_DEV_', false);
na tvar:
Kód:
define('_PS_MODE_DEV_', true);

A prozkoumejte konzoli internetového prohlížeče (např. v Chrome tlačítko F12), jestli neobsahuje nějaká hlášení.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6.1.0 - Chyba vytváření doplňujícího obrázku
PříspěvekNapsal: 12 bře 2018 23:21 
C4 zákazník

Registrován:
12 kvě 2011 06:19
Příspěvky:
192
při pokusu nahrát další obrázek jsme dostal tuto hlášku JSON.parse: unexpected character at line 1 column 1 of the JSON data


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6.1.0 - Chyba vytváření doplňujícího obrázku
PříspěvekNapsal: 13 bře 2018 16:00 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
6784
Dobrý den,

z toho se bohužel nedá nic zjistit, ale jak jsem již psal, zkuste ještě prozkoumat konzoli internetového prohlížeče. Například v konzoli prohlížeče Chrome přejděte na záložku Network, klikněte na URL adresu stránky a podívejte se na záložku Response.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6.1.0 - Chyba vytváření doplňujícího obrázku
PříspěvekNapsal: 13 bře 2018 22:55 
C4 zákazník

Registrován:
12 kvě 2011 06:19
Příspěvky:
192
jak se prosím dostanu k záložce network?
po stisknutí F12 jse se dostal k printscreen u v příloze, nevěděl jsem však jak zkopírovat URL stránky a jak postupovat


Přílohy:
konsole.PNG
konsole.PNG [ 29.54 KiB | Zobrazeno 324 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6.1.0 - Chyba vytváření doplňujícího obrázku
PříspěvekNapsal: 14 bře 2018 10:43 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
6784
Dobrý den,

záložku Network vidíte nahoře na Vašem screenshotu (Elements, Console, Sources, Netwotk >>). A po zobrazení chyby po nahrání obrázku kliknete v seznamu na URL adresu stránky a přejdete na záložku Response (viz Response).

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6.1.0 - Chyba vytváření doplňujícího obrázku
PříspěvekNapsal: 14 bře 2018 22:56 
C4 zákazník

Registrován:
12 kvě 2011 06:19
Příspěvky:
192
Dobrý den,

nemohu nikde nanjít seznam URL, repsonse jsem již našel, chyb í mi seznam URL.
Děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6.1.0 - Chyba vytváření doplňujícího obrázku
PříspěvekNapsal: 14 bře 2018 22:57 
C4 zákazník

Registrován:
12 kvě 2011 06:19
Příspěvky:
192
zde je printscreen toho co vidím po pokusu nahrát další obrázek


Přílohy:
network.PNG
network.PNG [ 16.69 KiB | Zobrazeno 293 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2018 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz