Právě je 16 črc 2019 14:03

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.6.0.9 - Vlastní šablona - Špatná diakritika
PříspěvekNapsal: 03 pro 2014 16:44 
C4 zákazník

Registrován:
12 bře 2014 15:39
Příspěvky:
51
Zdravím.

Již jsem dohledal jak opravit přidáním &subset=latin,latin-ext do kodu v themes/default-bootstrap/header.tpl

Kód:
<link rel="stylesheet" href="http{if Tools::usingSecureMode()}s{/if}://fonts.googleapis.com/css?family=Open+Sans:300,600" type="text/css" media="all" />

<link rel="stylesheet" href="http{if Tools::usingSecureMode()}s{/if}://fonts.googleapis.com/css?family=Open+Sans:300,600&subset=latin,latin-ext" type="text/css" media="all" />

Používám šablonu Shoes Store Responsive PrestaShop Theme - ET Chaussure Template od EGG THEMES, kde je to řešeno trochu jinak a nevím, na které místo "&subset=latin,latin-ext" vložit. Daný kód pro stažení Google fontu jsem našel 3x v souboru setconfig.js modulu ThemeEditor:

Kód:
function loadGoogleFont(name,style)
{
   if($.cookie(name))
   {
      $('head').append('<link id="link_' + name + '" rel="stylesheet" type="text/css" href="http://fonts.googleapis.com/css?family=' + $.cookie(name) + '">');

Celý soubor přikládám zazipovaný. Kam a s jakým operátorem rozšíření vložit? Předem moc děkuji.


Přílohy:
setconfig.zip [1.94 KiB]
167 krát
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6.0.9 - Vlastní šablona - Špatná diakritika
PříspěvekNapsal: 04 pro 2014 15:20 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7160
Dobrý den,

vyzkoušejte použít následující úpravu:
Kód:
function loadGoogleFont(name,style)
{
   if($.cookie(name))
   {
      $('head').append('<link id="link_' + name + '" rel="stylesheet" type="text/css" href="http://fonts.googleapis.com/css?family=' + $.cookie(name) + '&subset=latin,latin-ext">');

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6.0.9 - Vlastní šablona - Špatná diakritika
PříspěvekNapsal: 04 pro 2014 23:51 
C4 zákazník

Registrován:
12 bře 2014 15:39
Příspěvky:
51
Mockrát děkuji, funguje, super.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6.0.9 - Vlastní šablona - Špatná diakritika
PříspěvekNapsal: 17 pro 2014 15:45 

Registrován:
16 pro 2013 23:52
Příspěvky:
5
Dobrý den,

mám podobný problém. Zakoupili jsme šablonu na prestashop 1.6.x a jen v IE se diaktritika zobrazuje špatně mohu se zeptat na řešení nebo radu.

Děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6.0.9 - Vlastní šablona - Špatná diakritika
PříspěvekNapsal: 18 pro 2014 11:27 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7160
Dobrý den,

pokud nastavení šablony vyloženě neumožňuje vybrat jiný font, tak jedinou možností bude změna fontu přímo ve zdrojovém kódu. Ale jelikož Vaše stránky nejsou umístěny na Webhostingu C4, pro který je diskuzní fórum určeno, tak nemám k dispozici Vaši instalaci, abych Vám mohl uvést detailnější postup. Takže se s dotazem budete muset obrátit buď přímo na tvůrce šablony, nebo na podporu Vašeho hostingu.

Pokud se chcete stát naším zákazníkem a získat tak kvalitní podporu a hosting pro aplikaci PrestaShop, učinit tak můžete zde.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6.0.9 - Vlastní šablona - Špatná diakritika
PříspěvekNapsal: 19 pro 2014 01:01 

Registrován:
16 pro 2013 23:52
Příspěvky:
5
Děkuji za Vaší odpověď. Problém je, že jsem zkoušel i odmazat font, ale bohužel nepomohlo. Dělá to jen a pouze v IE. Na tomto foru jsem našel i nějaké návody na @import ty jsou zkusil a nic... všechny problémy, které zde byli řešeny nebo spíše možnosti jsem odzkoušel a nepomohlo. Když nějak vyřeším, tak se s Vámi podělím nebo kdyby Vás něco napadlo dejte mi prosím vědět.

Děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6.0.9 - Vlastní šablona - Špatná diakritika
PříspěvekNapsal: 19 pro 2014 15:02 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7160
Dobrý den,

šablona pravděpodobně používá vlastní fonty, takže je budete muset nahradit jinými v CSS stylech. Ale jak jsem již psal v předchozím příspěvku, pokud nemá instalaci k dispozici, tak Vám bohužel nedokážu uvést detailnější postup.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2019 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz