Právě je 24 črc 2019 00:41

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.6.0.9 - TimeoutError: DOM Exception 23
PříspěvekNapsal: 17 úno 2015 09:08 

Registrován:
17 úno 2015 08:56
Příspěvky:
2
Dobrý den,

neustále se mi zobrazuje při uploadu obrázků hláška:

TimeoutError: DOM Exception 23

Nevíte, čím to může být? procházel jsem i zahraniční fóra a očividně tento problém se objevuje u více uživatelů. Je to chyba nastavení Presty nebo někde jinde?

Po restartu připojení k internetu se problém obvykle na chvíli vyřeší, ale poté se znovu objeví. Tak otázka je, jestli to nemá něco společného s nastavením IP adresy apod?

děkuji za pomoc

M.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6.0.9 - TimeoutError: DOM Exception 23
PříspěvekNapsal: 17 úno 2015 09:08 
C4 podpora
Administrátor

Registrován:
23 čer 2009 12:44
Příspěvky:
223
Dobrý den,

jelikož jste nebyl identifikován jako zákazník Webhostingu C4, pro který je diskuzní fórum určeno, Váš dotaz není brán jako prioritní. Pokud bude téma delší dobu bez reakce, dojde k jeho odstranění.

_________________
Webhosting C4
http://www.c4.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6.0.9 - TimeoutError: DOM Exception 23
PříspěvekNapsal: 17 úno 2015 14:35 

Registrován:
17 úno 2015 08:56
Příspěvky:
2
tak to opravdu nechápu :-) mám u C4.cz několik wehostingů a dva e-shopy, ale nebyl jsem identifikován jako klient :-D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6.0.9 - TimeoutError: DOM Exception 23
PříspěvekNapsal: 17 úno 2015 15:29 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7165
Dobrý den,

k identifikaci zákazníků dochází na základě políčka Název domény/URL adresa, které vyplňujete při vytváření dotazu. A jelikož jste do tohoto pole zadal text TimeoutError: DOM Exception 23, nemohl jste být identifikován jako náš zákazník. Takže stačí příště správně vyplnit požadované pole.

A nyní k Vašemu problému. Testoval jsem nahrávání obrázků přímo u produktů a kategorií na poslední verzi 1.6.0.11 a ke stejné chybě nedošlo. Jestli se Vám chyba zobrazuje v jiné části obchodu, tak prosím uveďte v jaké. Pokud máte k dispozici jiné internetové připojení, tak na něm otestujte, jestli se bude problém opakovat. Každopádně jelikož používáte starší verzi aplikace, doporučuji Vám provést aktualizaci na poslední verzi.

Pokud jste aktualizaci nikdy neprováděl, doporučuji si ji nejdříve vyzkoušet na testovací instalaci (např. na subdoméně test.nazev-vasi-domeny.cz). Návod na zkopírování instalace na subdoménu naleznete v tématu PrestaShop - Přesun eshopu na jiný název domény.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2019 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz