Právě je 21 lis 2018 10:34

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.6.0.8 - Problém s nastavením webové služby (API)
PříspěvekNapsal: 13 zář 2018 10:50 
C4 zákazník

Registrován:
24 dub 2012 08:34
Příspěvky:
47
Ahoj,

chtěl bych se zeptat, jestli jste někdo neměli problém s nastavením webové služby, napojení na API, po pokusu o připojení se mi objevuje error 500, v DEBUG módu jsem objevil chybu viz screen níže
Příloha:
errror500.jpg
errror500.jpg [ 22.13 KiB | Zobrazeno 542 krát ]


Díky

Marek R.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6.0.8 - Problém s nastavením webové služby (API)
PříspěvekNapsal: 13 zář 2018 14:07 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
6849
Dobrý den,

testoval jsem webové služby na poslední verzi 1.6.1.20 a na žádný problém jsem nenarazil. Takže doporučuji provést aktualizaci aplikace na novější verzi, protože se pravděpodobně jedná o chybu Vaší instalace. Zdrojový kód chce použít funkci, kterou ale nemůže najít.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6.0.8 - Problém s nastavením webové služby (API)
PříspěvekNapsal: 14 zář 2018 10:33 
Uživatelský avatar

Registrován:
03 bře 2011 22:21
Příspěvky:
577
PrestaShop 1.5 nezná metodu getIDs ve třídě Language.

_________________
GDPR | EET | PDF rozšíření | Money S3 | Pohoda | Služby
Obrázek
https://www.presta-addons.com


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6.0.8 - Problém s nastavením webové služby (API)
PříspěvekNapsal: 14 zář 2018 10:48 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
6849
Dobrý den,

nechtěl jste napsat verzi 1.6? A jak tato informace uživateli pomůže v řešení problému?

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.6.0.8 - Problém s nastavením webové služby (API)
PříspěvekNapsal: 18 říj 2018 12:10 
C4 zákazník

Registrován:
24 dub 2012 08:34
Příspěvky:
47
Dobrý den,

problém jsem již vyřešil aktualizováním Webové služby z poslední ofic stabilní verze PS 1.6.

Podařilo se mi dostat všechny produkty do eshopu od našeho dodavetele, avšak nastal nyní problém s obrázky, mám povolena všechna oprávnění, avšak při pokusu o natáhnutí obrázků se objeví Error 500, v error logu je uvedeno toto

[Wed Oct 17 06:19:02 2018] [error] [client 2a01:4f8:10a:20c6::2] [PHP Warning #2] array_key_exists(): The first argument should be either a string or an integer (/data/www/kravatka.cz/www.kravatka.cz/classes/webservice/WebserviceSpecificManagementImages.php, line 153)

Na několika fórech jsem narazil na problém s rozměry obrázků, já mám nastaveno v thickbox_default rozměr 800x800 a dodavatelovy hlavní fotografie mají 730x800, na řádku, který popisuje error log jsem našel pouze toto if (array_key_exists($this->imgExtension, $types)) { ale někde okolo této funkce je uvedeno následující:

Obrázek

Obrázky ve zdrojovém feedu mají koncovku jpg, ale pro jpg vidím viz screen výše pouze koncovky JPEG, může to způsobovat problém?


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2018 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz