Dobrý den,
problém jsem již vyřešil aktualizováním Webové služby z poslední ofic stabilní verze PS 1.6.
Podařilo se mi dostat všechny produkty do eshopu od našeho dodavetele, avšak nastal nyní problém s obrázky, mám povolena všechna oprávnění, avšak při pokusu o natáhnutí obrázků se objeví Error 500, v error logu je uvedeno toto
[Wed Oct 17 06:19:02 2018] [error] [client 2a01:4f8:10a:20c6::2] [PHP Warning #2] array_key_exists(): The first argument should be either a string or an integer (/data/www/kravatka.cz/www.kravatka.cz/classes/webservice/WebserviceSpecificManagementImages.php, line 153)
Na několika fórech jsem narazil na problém s rozměry obrázků, já mám nastaveno v thickbox_default rozměr 800x800 a dodavatelovy hlavní fotografie mají 730x800, na řádku, který popisuje error log jsem našel pouze toto if (array_key_exists($this->imgExtension, $types)) { ale někde okolo této funkce je uvedeno následující:

Obrázky ve zdrojovém feedu mají koncovku jpg, ale pro jpg vidím viz screen výše pouze koncovky JPEG, může to způsobovat problém?