Právě je 06 kvě 2021 21:48

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.5 - Vytvoření nové kategorie z 3 existujících
PříspěvekNapsal: 21 zář 2015 15:19 
C4 zákazník

Registrován:
27 led 2015 20:51
Příspěvky:
102
Dobrý den, mohu poprosit o návod na vytvoření 1 nové rozbalovací kategorii, která by obsahovala 3 již existující?
Děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.5 - Vytvoření nové kategorie z 3 existujících
PříspěvekNapsal: 24 zář 2015 13:03 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7924
Dobrý den,

novou kategorii můžete vytvořit standardně v sekci "Katalog > Kategorie". Následně stačí přejít do editace 3 existujících kategorií a v části "Nadřazená kategorie" jim nastavit nově vytvořenou kategorii. Pokud chcete v nově vytvořené kategorii zobrazovat i produkty z 3 existujících podkategorií (ve stávajícím stavu se totiž budou zobrazovat jen v podkategoriích), tak buď musíte manuálně v editaci každého produktu na záložce Asociace zaškrtnout v části "Přiřadit kategorie" i nově vytvořenou kategorii. Nebo si můžete v sekci "Katalog > Produkty" pomocí části "Filtr podle kategorií" vyfiltrovat produkty z dané podkategorie (resp. 3 podkategorií) a pomocí tlačítka Export provést export produktů do CSV souboru. V CSV souboru si pak u každého produktu doplníte do sloupečku Kategorie Vaší nově vytvořenou kategorii. A následně provedete v sekci "Nástroje > Import souborů CSV" standardní import produktů.

Případně jsou k dispozici různé nástroje pro hromadnou editaci. Ze zdarma dostupných rozšíření můžete vyzkoušet např. Triple Edit a z placených třeba Moving and Assigning Products between Categories a Bulk / Mass editing products.

Při vytváření nového dotazu se prosím příště zaměřte na správné vyplnění názvu domény, jinak nebudete identifikován jako náš zákazník, který má vždy přednost před ostatními uživateli fóra.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.5 - Vytvoření nové kategorie z 3 existujících
PříspěvekNapsal: 25 zář 2015 10:04 
C4 zákazník

Registrován:
27 led 2015 20:51
Příspěvky:
102
Dobrý den, omylem jsem při zadaní dotazu zadal nadpis do domény, proto jste me spatne identifikovali. Jinak děkuji za odpověď, nakonec jsem na to přišel sám v řazeni kategorii. Teď mám jiný problem, nemohu za boha dostat do těch novych podkategorii obrázek. V sekci příslušné podkategorii je nahrát obrázek, ten se ovšem zobrazí až po rozkliknuti podkategorii, ale ne v náhledu..
Děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.5 - Vytvoření nové kategorie z 3 existujících
PříspěvekNapsal: 25 zář 2015 11:10 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7924
Dobrý den,

do pole Název domény/URL adresa jste nezadal kompletní název Vaší domény, na konci Vám chybělo ".cz". Pro Váš další dotaz prosím vytvořte samostatné téma. Chceme mít fórum přehledné i pro ostatní uživatele, kteří hledají řešení stejného problému.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz