Právě je 14 kvě 2021 21:42

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.5 - Vyjížděcí ikona Heureka Ověřeno zákazníky
PříspěvekNapsal: 26 led 2016 09:54 
C4 zákazník

Registrován:
27 led 2015 20:51
Příspěvky:
102
Dobrý den, po obdržení certifikátu Ověřeno zákazníky, bych si chtěl na web umístit vyjížděcí ikonu. Dostal jsem na heurece toto, k umístění v pravém sloupci :
Kód:
<script type="text/javascript">
//<![CDATA[
var _hwq = _hwq || [];
    _hwq.push(['setKey', 'F46EA36272E4B47429A428D022B0383A']);_hwq.push(['setTopPos', '60']);_hwq.push(['showWidget', '22']);(function() {
    var ho = document.createElement('script'); ho.type = 'text/javascript'; ho.async = true;
    ho.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.heureka.cz/direct/i/gjs.php?n=wdgt&sak=F46EA36272E4B47429A428D022B0383A';
    var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ho, s);
})();
//]]>
</script>

Kam to mám zapsat? Děkuji...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.5 - Vyjížděcí ikona Heureka Ověřeno zákazníky
PříspěvekNapsal: 26 led 2016 12:58 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7931
Dobrý den,

máte na výběr ze dvou možností. Buď kód můžete natvrdo vložit přímo do šablony. Stačí přidat vygenerovaný kód na FTP serveru třeba do souboru /themes/nazev-vasi-sablony/footer.tpl, např. před řádek:
Kód:
</body>

Aby se změna v šabloně projevila, tak nezapomeňte mít v sekci "Nástroje > Výkon > Smarty" nastavenou volbu "Cache pro šablonu" na "Překompilovat šablony, pokud byly soubory zaktualizovány" (příp. "Vynucená kompilace"). Pak znovu načtěte stránku obchodu, ikonka by se Vám již měla zobrazit. Následně můžete vrátit nastavení volby "Cache pro šablonu" zpět.

A nebo druhou možností, která nevyžaduje zásah do zdrojového kódu šablony, je např. zdarma dostupný modul Prestashop HTML box. Pomocí něj lze do stránek implementovat různé kódy (HTML, CSS, JavaScript). Stačí modul nainstalovat (standardně v sekci "Moduly > Moduly > Přidat nový modul") a přejít do jeho konfigurace. V části "Where to display HTMLbox ?" vyberte např. pozici footer. Pak v části Editor klikněte na Off, tím se deaktivuje editor textu, a do textového pole vložte vygenerovaný kód. Nastavení potvrďte kliknutím na tlačítko "Save Settings". A na stránkách ověřte zobrazení ikonky.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.5 - Vyjížděcí ikona Heureka Ověřeno zákazníky
PříspěvekNapsal: 26 led 2016 14:54 
C4 zákazník

Registrován:
27 led 2015 20:51
Příspěvky:
102
Děkuji pěkně za odpověď. Raději ten modul :D


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: PrestaShop - HTML box - Jiný obsah v různých pozicích
PříspěvekNapsal: 18 úno 2016 10:29 
C4 zákazník

Registrován:
27 led 2015 20:51
Příspěvky:
102
Dobrý den, modul Html box funguje perfektně!!!
Asi se zeptám úplně hloupě... Kdybych chtěl tento modul použít ještě v jiném umístění a s jiným obsahem??? Jde to vůbec udělat??

Děkuji za odpověď


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - HTML box - Jiný obsah v různých pozicích
PříspěvekNapsal: 18 úno 2016 12:11 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7931
Dobrý den,

to bohužel zdarma dostupná verze modulu neumožňuje. Pro zobrazení různého obsahu v jiných pozicích byste si musel pořídit placenou verzi Prestashop HTML Box Pro.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: PrestaShop - Více bloků z jiným obsahem v různých pozicích
PříspěvekNapsal: 18 úno 2016 13:12 
C4 zákazník

Registrován:
27 led 2015 20:51
Příspěvky:
102
Dobrý den, děkuji moc za odpověď. Neexistuje ještě jiný modul, podobného použití?
Děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Více bloků z jiným obsahem v různých pozicích
PříspěvekNapsal: 18 úno 2016 14:11 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7931
Dobrý den,

můžete vyzkoušet zdarma dostupný modul contentBox. Dole na stránce si modul stáhněte pomocí tlačítka "Download this module". Nebo si můžete pomocí tlačítka "Generate your Module" vytvořit více kopií modulu a použít ho v různých pozicích.

Příště, prosím, pro dotaz vytvořte samostatné vlákno, protože již nesouvisí s aktuálním tématem. Chceme mít fórum přehledné i pro ostatní uživatele, kteří hledají řešení stejného problému.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop - Více bloků z jiným obsahem v různých pozicích
PříspěvekNapsal: 20 úno 2016 16:38 
C4 zákazník

Registrován:
27 led 2015 20:51
Příspěvky:
102
Děkuji moc za odpověď a omlouvám se za malý offtopic


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz