Právě je 02 črc 2022 16:20

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.5 - Přesun produktů z 1.5.3 do 1.6
PříspěvekNapsal: 30 dub 2014 02:05 
C4 zákazník

Registrován:
30 dub 2014 02:00
Příspěvky:
2
Dobrý den,

Chtěl jsem zeptat jestli někdo neví jak se zkopírovat produkty z jednoho shopu na druhy ?

Mám nový shop a potřeboval bych zmigrovat produkty z jednoho na druhy, zkopirovat databazy nevim jestli pujdu kdyz jeden na verzi 1.5.3 a druhy 1.6.x.

Díky za radu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.5 - Přesun produktů z 1.5.3 do 1.6
PříspěvekNapsal: 30 dub 2014 15:05 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

produkty můžete jednoduše přenést pomocí exportu do CSV souboru. Podobný dotaz se již dříve řešil například v tomto diskuzním tématu.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2022 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz