Právě je 11 kvě 2021 19:27

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.5 - Překlad dostupnosti na stránce produktu
PříspěvekNapsal: 29 úno 2016 21:16 
C4 zákazník

Registrován:
27 led 2015 20:51
Příspěvky:
102
Dobrý den, kde prosím najdu překlad v označeném poli na kartě produktu? Jedná se mi konkrétně o slovo "DNÍ" nejlépe aby tam nebylo nic...
Text: V SOUČASNÉ DOBĚ NEDOSTUPNÝ jsem našel a bez problémů upravil.

Děkuji Z


Přílohy:
Bez názvu.jpg
Bez názvu.jpg [ 246.75 KiB | Zobrazeno 1096 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.5 - Překlad dostupnosti na stránce produktu
PříspěvekNapsal: 08 bře 2016 21:58 
C4 zákazník

Registrován:
27 led 2015 20:51
Příspěvky:
102
Nikdo neví? prosím..


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.5 - Překlad dostupnosti na stránce produktu
PříspěvekNapsal: 09 bře 2016 10:46 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7927
Dobrý den,

text si můžete upravit pomocí překladů. V administraci aplikace PrestaShop přejděte do sekce Lokalizace > Překlady > Upravit překlady, kde nastavte:

  1. Překlad Obchodu (Front Office)
  2. vyberte název Vaší šablony
  3. a klikněte na českou vlaječku

Na stránce s překlady si rozbalte sekci product a v ní proveďte překlad textu. Originální tvar v anglickém jazyce je "This product is no longer in stock".

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.5 - Překlad dostupnosti na stránce produktu
PříspěvekNapsal: 09 bře 2016 14:16 
C4 zákazník

Registrován:
27 led 2015 20:51
Příspěvky:
102
Děkuji pěkně!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.5 - Překlad dostupnosti na stránce produktu
PříspěvekNapsal: 09 bře 2016 18:10 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7927
Dobrý den,

je ale divné, že pokud se Vám podařilo najít překlad textu "V SOUČASNÉ DOBĚ NEDOSTUPNÝ", tak neobsahoval i slovo "DNÍ". Protože se jedná právě o překlad originálního textu "This product is no longer in stock", na který jsem Vás navedl. Takže pokud v překladech slovo "DNÍ" nenajdete, pravděpodobně jste ho tam musel nějak přidat. Vyzkoušejte se na FTP serveru podívat přímo do šablony produktu themes/nazev-vasi-sablony/product.tpl a zkontrolujte řádek začínající na:
Kód:
<span id="availability_value"

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.5 - Překlad dostupnosti na stránce produktu
PříspěvekNapsal: 09 bře 2016 19:57 
C4 zákazník

Registrován:
27 led 2015 20:51
Příspěvky:
102
Máte pravdu, jako vždy :-)
U výrazu "This product is no longer in stock" už nic jiného není, musím do FTP, tak se bohužel nepohybuji úplně jistě....


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.5 - Překlad dostupnosti na stránce produktu
PříspěvekNapsal: 09 bře 2016 20:31 
C4 zákazník

Registrován:
27 led 2015 20:51
Příspěvky:
102
Zvláštní používám šablonu pumaknives a ta v adresáři /themes/ vůbec není.....


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.5 - Překlad dostupnosti na stránce produktu
PříspěvekNapsal: 09 bře 2016 20:41 
C4 zákazník

Registrován:
27 led 2015 20:51
Příspěvky:
102
Tak nakonec jsem se dopátral. Ve vámi zmíněném řádku mám hodnotu:
<span id="availability_date_value">{dateFormat date=$product->available_date full=false}</span>


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.5 - Překlad dostupnosti na stránce produktu
PříspěvekNapsal: 10 bře 2016 10:48 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7927
Dobrý den,

podle zdrojového kódu stránek používáte šablonu, které je umístěná ve složce leoshoe. Takže řádek hledejte v souboru themes/leoshoe/product.tpl. Každopádně hledáte na špatném řádku:
Kód:
<span id="availability_date_value"

Musíte hledat na řádku, který začíná na:
Kód:
<span id="availability_value"

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.5 - Překlad dostupnosti na stránce produktu
PříspěvekNapsal: 11 bře 2016 02:40 
C4 zákazník

Registrován:
27 led 2015 20:51
Příspěvky:
102
Dobrý den, to hledání je opravdu zábavné... ale myslím, že jsem ho našel, obsahuje i slovo dní. Jak tedy prosím provedu úpravu, aby slovo dní zmizelo?
<span id="availability_value"{if $product->quantity <= 0} class="warning_inline"{/if}>{if $product->quantity <= 0}{if $allow_oosp}{$product->available_later}{else}{l s='This product is no longer in stock'}{/if}{else}{$product->available_now}{/if}&nbsp;dní</span>

Děkuji


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz