Právě je 12 kvě 2021 06:08

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Prestashop 1.5 - Pohoda - Nový můstek pro propojení
PříspěvekNapsal: 19 úno 2013 19:45 

Registrován:
22 srp 2011 20:40
Příspěvky:
133
Majitelé Pohody se mohou těšit na pohodlné propojení s Prestashopem 1.5.

Nový můstek viz. http://www.vlastnieshop.cz/prestashop-pohoda-propojeni.

Není to zadarmo, ale není to investice na týden..... Funguje perfektně.

JK


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Prestashop 1.5 - Pohoda - Nový můstek pro propojení
PříspěvekNapsal: 05 kvě 2017 21:27 

Registrován:
05 kvě 2017 19:41
Příspěvky:
2
Myslím, že je toto poměrně drahé! Nejen že existují i levnější řešení, ale také existují řešení, které jsou zdarma. Toto spíše vypadá na reklamu, než na příspěvek, který by mohl někomu pomoci.
L


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Prestashop 1.5 - Pohoda - Nový můstek pro propojení
PříspěvekNapsal: 09 kvě 2017 09:13 
Uživatelský avatar

Registrován:
03 bře 2011 23:21
Příspěvky:
647
Nechci nikoho hájit, ale zrovna v tomto případě "řešení zadarmo" nezní jako ideální řešení. Zadarmo znamená skoro vždy taky bez podpory, bez aktualizací, s minimální péčí o správnost výsledku.

Jde přece jenom o finance a samotný roční poplatek za Pohodu, ani služby účetní, taky nejsou zadarmo.

_________________
M4 Vše v jednom SEO - snadný a na funkce bohatý SEO plugin
https://www.presta-addons.com


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Prestashop 1.5 - Pohoda - Nový můstek pro propojení
PříspěvekNapsal: 14 kvě 2017 13:48 

Registrován:
05 kvě 2017 19:41
Příspěvky:
2
Vůbec tomu nerozumím. Celý systém PrestaShopu je přeci zadarmo! A taky téměř vždy se člověk, třeba zde, dočká podpory! A protože to je zdarmo, tak se neuvěřitelné množství lidí zabývá vývoje a sám PrestaShop sám v administraci upozorňuje na možnost aktualizace :-)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Prestashop 1.5 - Pohoda - Nový můstek pro propojení
PříspěvekNapsal: 15 kvě 2017 10:28 
Uživatelský avatar

Registrován:
03 bře 2011 23:21
Příspěvky:
647
Celý PrestaShop je zadarmo, ale to nijak nevylučuje možnost nabídky placených služeb a modulů, které v jádru PrestaShopu nejsou. A upřímně, ani nikdy nebudou. Pár základních modulů je zdarma, ale většina je dostupná za poplatek. Určtitě to souvisí s tím, že jejich vývoj vyžaduje čas a úsilí programátorů a zadarmo je možné dělat jen něco, ne vše.

_________________
M4 Vše v jednom SEO - snadný a na funkce bohatý SEO plugin
https://www.presta-addons.com


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz