Právě je 15 kvě 2021 01:57

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.5 - Měna v Kč a v Eurech
PříspěvekNapsal: 28 dub 2014 17:45 
C4 zákazník

Registrován:
14 dub 2014 10:35
Příspěvky:
55
Dobrý den,

eshop je pouze v češtině a Kč. Pro inzerci na heureka.sk potřebujeme mít ceny i v EUR, je toto možné?

Předem děkuji za pomoc.

Drobná P.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.5 - Měna v Kč a v Eurech
PříspěvekNapsal: 28 dub 2014 18:02 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

ano, je to možné. V administraci aplikace PrestaShop můžete jednoduše přidat další měny. Stačí, když v administraci přejdete do sekce Lokalizace > Lokalizace a v části Import souboru lokalizace jako Soubor lokalizace, který chcete nahrát vyberte Slovakia.
V části Obsah importu odškrtněte všechny možnosti kromě Měny a klikněte na Importovat. Jestli budete chtít naimportovat i další možnosti (jazyk, daně...), tak v Obsahu importu nechte tyto možnosti zaškrtnuté. V sekci Lokalizace > Měny můžete pak jednotlivé měny povolit/zakázat, nastavit formát měny apod.

Na hlavní stránce obchodu pak můžete přepnout měnu na Eura, ceny produktů se automaticky přepočítají na Eura.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.5 - Měna v Kč a v Eurech
PříspěvekNapsal: 28 dub 2014 22:47 
C4 zákazník

Registrován:
14 dub 2014 10:35
Příspěvky:
55
Dobrý toto nastavení jsem provedla, ale pravděpodobně je ještě někde chyba, na hlavní stránce nevidím nikde možnost změnit měnu. www.akcni-figurky.cz.

Děkuji za pomoc. Drobná P.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.5 - Měna v Kč a v Eurech
PříspěvekNapsal: 29 dub 2014 08:08 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

problém je pravděpodobně v tom, že modul Blok s výběrem měny, který umožňuje přepínání měny máte zakázaný/odinstalovaný. Takže v administraci přejděte do sekce Moduly > Moduly a vyhledejte modul Blok s výběrem měny. Tento modul povolte, případně nainstalujte.

Pokud Vám ani to nepomůže nebo modul máte již nainstalovaný, tak v administraci přejděte do sekce Moduly > Pozice modulů a klikněte na Přidat modul. Jako Modul vyberte Blok s výběrem měny a zavěste ho na pozici displayTop (Top of pages) a klikněte na Uložit.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.5 - Měna v Kč a v Eurech
PříspěvekNapsal: 29 dub 2014 16:54 
C4 zákazník

Registrován:
14 dub 2014 10:35
Příspěvky:
55
Děkuji za pomoc :-) už to funguje super. Drobná P.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz