Právě je 12 kvě 2021 10:23

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.5 - Instalace modulu Vehicle Fits
PříspěvekNapsal: 05 bře 2014 16:03 
C4 zákazník

Registrován:
18 srp 2010 23:51
Příspěvky:
57
Dobrý den
našel jsem modul pro výběr autodílů http://www.vehiclefits.com .Bohužel jsem, ale už nepřišel na to jak to a kam nahrát aby to fungovalo. Jakmile to kamkoliV uložím tak je presta okamžitě nefunkční a naopak jakmile smažu tak zase jde. Nemáte někdo zkušenost? Předem děkuji za jakoukoliv radu a pomoc.
S pozdravem M.B.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.5 - Instalace modulu Vehicle Fits
PříspěvekNapsal: 05 bře 2014 16:24 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

na této stránce naleznete návod, jak správně tento modul nainstalovat.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.5 - Instalace modulu Vehicle Fits
PříspěvekNapsal: 05 bře 2014 21:52 
C4 zákazník

Registrován:
18 srp 2010 23:51
Příspěvky:
57
Podle tohoto návodu to nejde, Presta přestane fungovat ihned jak se to tam nakopíruje. Dál pak už nic podle toho navodu nejde.....


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.5 - Instalace modulu Vehicle Fits
PříspěvekNapsal: 05 bře 2014 22:05 
C4 zákazník

Registrován:
18 srp 2010 23:51
Příspěvky:
57
Asi mi něco uniká ale nevím co. Našel by se někdo kdo by byl ochotný to přeložit?


Přílohy:
navod.jpg
navod.jpg [ 59.76 KiB | Zobrazeno 898 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.5 - Instalace modulu Vehicle Fits
PříspěvekNapsal: 06 bře 2014 17:14 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

stažený balíček stačí rozbalit a vše nahrát na FTP server do adresáře, ve kterém máte instalaci aplikace PrestaShop. Nastavení modulu naleznete na adrese http://www.nazev-vasi-domeny.cz/vfadmin/public. V části Settings klikněte na Schema a vytvořte make,model,year, potom klikněte na Create Schema. Potom v administraci aplikace PrestaShop stačí v sekci Moduly > Moduly tento modul vyhledat a nainstalovat.

Jestli máte s instalací tohoto modulu potíže, tak se můžete obrátit na některého z našich partnerů, který se aplikaci PrestaShop věnuje. Případně můžete vyzkoušet zkontaktovat autora modulu.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz