Právě je 24 črc 2019 00:01

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.5 - Aktualizace - nefunkční obchod
PříspěvekNapsal: 25 říj 2014 10:25 
C4 zákazník

Registrován:
16 črc 2013 16:39
Příspěvky:
10
Fajn....stalo se PŘESNĚ to, čeho jsem se bál... Při aktualizaci to zamrzlo a frontoffice zákazníkům nefunguje...


Přílohy:
Výstřižek.JPG
Výstřižek.JPG [ 53.25 KiB | Zobrazeno 802 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.5 - Mobilní verze - přepínání kombinací
PříspěvekNapsal: 25 říj 2014 12:37 
C4 zákazník

Registrován:
16 črc 2013 16:39
Příspěvky:
10
Tak mi nefunguje ani backoffice... Nadřízený je nervózní...


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.5 - Aktualizace - nefunkční obchod
PříspěvekNapsal: 25 říj 2014 15:05 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

aktualizaci aplikace z verze 1.5 na novější jsem několikrát testoval a k žádnému problému nedošlo. Doporučuji Vám, abyste se v administračním systému Vaší domény podíval do Error logu stránek za posledních pár hodin. Ten naleznete dole v části VIII. Statistiky a logy. Z něj by mělo být patrné, o jaký problém se jedná.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.5 - Aktualizace - nefunkční obchod
PříspěvekNapsal: 25 říj 2014 21:22 
C4 zákazník

Registrován:
16 črc 2013 16:39
Příspěvky:
10
Psal jsem, ze mi ani ten backoffice (administrace) nefunguje... nemuzu s tim nic delat.... ten obrazek co sem posilal jsem mel na obrazovce asi hodinu, pak mi spadl prohlížeč a při dalším spuštění jsem se nedostal ani do té administrace.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.5 - Aktualizace - nefunkční obchod
PříspěvekNapsal: 26 říj 2014 12:17 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

nemyslím administraci aplikace PrestaShop, ale administrační systém Webhostingu C4, kde můžete nalézt error log stránek.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.5 - Aktualizace - nefunkční obchod
PříspěvekNapsal: 27 říj 2014 13:53 
C4 zákazník

Registrován:
16 črc 2013 16:39
Příspěvky:
10
V příloze posílám log... tohle už je za hranicema mých znalostí... Potřebuju aby shop fungoval co nejdříve, je to nezbytná součást našeho obchodu na kterou své zákazníky odkazujeme...

Nejde mi to uploadovat přes tohle fórum, tak jsem to hodil na:

http://uloz.to/xvMkHJug/www-ec-eshop-cz-error-log-1


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.5 - Aktualizace - nefunkční obchod
PříspěvekNapsal: 27 říj 2014 19:51 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

můžete vyzkoušet stránky obnovit ze zálohy. Postup na obnovení stránek ze zálohy naleznete v návodu Obnovení stránek ze zálohy.

Pokud si s problémem nebudete vědět rady, tak mi na email forum@c4.cz pošlete přihlašovací údaje, problém otestuji přímo na Vaší instalaci.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.5 - Aktualizace - nefunkční obchod
PříspěvekNapsal: 28 říj 2014 21:45 
C4 zákazník

Registrován:
16 črc 2013 16:39
Příspěvky:
10
Obnovil jsem zálohu webu, ale s databází je problém... jelikož adminer ani ten druhej bůh-ví-co neberou soubory větší než 120MB... moje databáze má 131MB ...dá se s tím něco dělat?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.5 - Aktualizace - nefunkční obchod
PříspěvekNapsal: 29 říj 2014 11:45 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

ano, velikost importovaného souboru může mít maximálně 120 MB. Takže buď můžete nějakým způsobem soubor rozdělit na více částí a poté provést import, případně zálohu nahrajte na FTP server a poté na emailu podpora@c4.cz požádejte o import zálohy do databáze.
V emailu uveďte název databáze, do které chcete zálohu naimportovat, název Vaší domény a cestu k této záloze na FTP serveru.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.5 - Aktualizace - nefunkční obchod
PříspěvekNapsal: 29 říj 2014 15:02 
C4 zákazník

Registrován:
16 črc 2013 16:39
Příspěvky:
10
Dobrý den,
mohl by jste prosím ten import provést vy? Eshop už nefunguje 4 dny a potřeboval bych ho funkční co nejdříve...


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2019 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz