Právě je 25 led 2021 04:27

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.5.4.1 - Nezobrazuje se možnost vyplnit IČO
PříspěvekNapsal: 17 čer 2013 14:44 

Registrován:
24 bře 2013 10:22
Příspěvky:
44
Dobrý den,
updatoval jsem na nejaktuálnější verzi presty(1.5.4.1), ovšem aktualizací mě zmizela možnost vyplnit ičo firmy při objednávní jako host. Pouze když vyplní název společnosti, tak se tam zobrazí dič, ovšem ičo tam není. Navíc je tam nesmyslně datum narození, které tam ani není třeba. Nevíte jak tam možnost vyplění IČO dát? V minulé verzi stačilo kliknout na políčko firma a už naběhlo ičo, ted to na to nereaguje. Prosím, jak to navrátit?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.5.4.1 - Nezobrazuje se možnost vyplnit IČO
PříspěvekNapsal: 25 črc 2013 06:23 

Registrován:
30 kvě 2011 11:46
Příspěvky:
109
Je to jednoduché: stačí v sekci lokalizace - země editovat českou rep. a v editaci nastavit povinné DIČ. po té musíte v překladech překlad obchodu zobrazit vše a přeložit Tax identification na text: V případě, že nemáte IČO vyplňte číslo 1

Je to z toho důvodu, že pole je povinné tj. nejde ho nechat prázdné a když zákazník nemá IČO....


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz