Právě je 17 črc 2019 03:06

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.4 - Mail alert se zobrazuje u zboží skladem
PříspěvekNapsal: 05 pro 2014 14:23 
C4 zákazník
Uživatelský avatar

Registrován:
02 lis 2012 15:39
Příspěvky:
29
Bydliště:
Česká Lípa
DObrý den,

prosím jak upravím mailalert modul v2.3 tak, aby se správně zobrazoval? Když je zboží skladem, zobrazuje se.

Na stránce prodktu:
U vyprodaného zboží je to v pořádku, správně se zobrazuje.
http://www.filmgigant.cz/akcni/14052-ca ... 35408.html

U zboží skladem se zobrazuje také, ale to by neměl.
http://www.filmgigant.cz/sci-fi-fantasy ... 49894.html

Díky za pomoc.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.4 - Mail alert se zobrazuje u zboží skladem
PříspěvekNapsal: 09 pro 2014 14:40 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7161
Dobrý den,

používáte starší verzi aplikace 1.4, u které podpora již dávno skončila. Bohužel není v našich silách řešit problémy těchto prehistorických verzí. Ale jestli si dobře vzpomínám, tak když v administraci aplikace PrestaShop zaktivujete volbu Zobrazit dostupné množství na stránce produktu, tak pak se formulář nebude zobrazovat. Každopádně pokud dostupné množství zobrazovat nechcete, tak to Váš problém nevyřeší.

Případně můžete vyzkoušet tuto úpravu přímo ve zdrojový kódu souboru themes/nazev-vasi-sablony/product.tpl, kde najděte řádek:
Kód:
var quantityAvailable = {if $display_qties == 1 && $product->quantity}{$product->quantity}{else}0{/if};
na následující tvar:
Kód:
var quantityAvailable = {if $product->quantity}{$product->quantity}{else}0{/if};

Pak si samozřejmě na FTP serveru promažte složku tools/smarty/compile, aby se změna projevila. A samozřejmě důkladně otestujte funkčnost i u dalších produktů.

Pokud Vám tato změna nepomůže a neplánujete aktualizaci aplikace na novou verzi aplikace, kde podobné problémy nejsou, tak jedinou možností je úprava zdrojového kódu na míru. V tom případě se můžete vyzkoušet obrátit na některého z našich partnerů (příp. vpravo blok PrestaShop partneři), který se aplikaci PrestaShop věnuje.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2019 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz