Právě je 20 črc 2019 15:56

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.4 - Jak vypsat přidané sloupce v DB u produktu
PříspěvekNapsal: 11 zář 2013 16:08 

Registrován:
30 dub 2013 10:16
Příspěvky:
17
Dobrý den,
Přidal jsem do DB tabulky "product" další sloupce, řekněme AA. Jak ho vypsat v šabloně produktu?
Co kde musím udělat a změnit?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.4 - Jak vypsat přidané sloupce v DB u produktu
PříspěvekNapsal: 08 pro 2013 13:13 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

pokud chcete vypsat nový sloupec z databáze u produktu, tak je nutná úprava zdrojového kódu aplikace PrestaShop. My se bohužel úpravami zdrojových kódů nezabýváme, ale pokud na takovou úpravu nemáte znalosti, tak se můžete obrátit na některého z našich partnerů (příp. vpravo blok PrestaShop), který se aplikaci PrestaShop věnuje.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2019 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz