Právě je 16 črc 2019 05:03

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaShop 1.4.7.0 - Problem s vkladanim obrazku tovarom
PříspěvekNapsal: 10 zář 2013 12:21 

Registrován:
10 zář 2013 12:07
Příspěvky:
3
Zdravim

Mam problem pri vkladani obrazku tovarom cez admin rozhranie > vyhodi chybu: Format suboru nebol rozpoznany, povolene formaty su: .png, .jpg, .gif

Uz dlhsiu dobu so shopom nikto nic nerobil cize nemam ani ponatia co sa mohlo stat.
p.s. Samozrejme vkladam subory spravneho formatu.

Vie niekto poradit?

Dakujem


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.4.7.0 - Problem s vkladanim obrazku tovarom
PříspěvekNapsal: 11 zář 2013 10:45 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7159
Dobrý den,

pokud máte stánky umístěné na Webhostingu C4, tak mi na email forum@c4.cz pošlete adresu stránek a přihlašovací údaje do administrace aplikace PrestaShop. Otestuji chybu přímo na Vaší instalaci.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.4.7.0 - Problem s vkladanim obrazku tovarom
PříspěvekNapsal: 13 zář 2013 13:48 

Registrován:
10 zář 2013 12:07
Příspěvky:
3
Bohuzial mam to na inom hostingu


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.4.7.0 - Problem s vkladanim obrazku tovarom
PříspěvekNapsal: 16 zář 2013 11:40 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7159
Dobrý den,

rád bych Vám poradil, ale pokud nemáte stránky umístěné na Webhostingu C4, tak nemůžu chybu blíže analyzovat, protože nemám k dispozici Vaši instalaci. Můžete vyzkoušet aplikaci zaktualizovat na novější verzi. A pokud to nepomůže, tak se s problémem budete muset obrátit na podporu Vašeho hostingu.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaShop 1.4.7.0 - Problem s vkladanim obrazku tovarom
PříspěvekNapsal: 01 říj 2013 11:35 

Registrován:
10 zář 2013 12:07
Příspěvky:
3
Dakujem za ochotu,
keby sa nahodou vyskytol podobny problem, riesenie najdete tu
http://dapurpixel.com/2010/07/02/fix-error-when-uploading-images-product-in-prestashop/
moj problem to vyriesilo


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2019 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz