Právě je 23 črc 2019 11:48

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: PrestaCenter XML Export Free - ruční editace XML feedu
PříspěvekNapsal: 30 zář 2016 17:41 

Registrován:
30 zář 2016 17:25
Příspěvky:
1
Dobrý den, předem díky za existenci tohoto fóra.

Potřeboval bych poradit, vlastním menší Prestashopový web (1.5.X.X) s pár produkty,
pro vygenerování XML feedů pro srovnávače zbozi.cz a heureka.cz jsem si stáhl lidmi doporučovaný modul PrestaCenter XML Export Free.

Instalace a samotné vygenerování XML feedu proběhlo v pořádku. Problém je v tom, že modul generuje i některé produkty, které již byly skryty v obchodě (např. jsem je skryl protože již nejsou dostupné). Dále modul nereaguje na na <CATEGORYTEXT>{categories: "|"}</CATEGORYTEXT> a stále tam dává nějakou jinou kategorii.

Z těchto a dalších důvodů bych rád ten můj XML feed upravil dle svého. Proto se chci zeptat zdali je možné po vygenerování XML feedu za pomocí toho modulu prostě jít na FTP do složky "xml" a tam najít a ručně editovat ten můj modulem vygenerovaný XML feed? (Pozn. když to tak udělám a uložím ten XML soubor, tak po vložení adresy toho XML souboru do prohlížeče se zobrazí chybová hláška: "ERROR na řádce ....")

Ještě jednou moc díky.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaCenter XML Export Free - ruční editace XML feedu
PříspěvekNapsal: 30 zář 2016 17:41 
C4 podpora
Administrátor

Registrován:
23 čer 2009 12:44
Příspěvky:
223
Dobrý den,

jelikož jste nebyl identifikován jako zákazník Webhostingu C4, pro který je diskuzní fórum určeno, Váš dotaz není brán jako prioritní. Pokud bude téma delší dobu bez reakce, dojde k jeho odstranění.

_________________
Webhosting C4
http://www.c4.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PrestaCenter XML Export Free - ruční editace XML feedu
PříspěvekNapsal: 06 říj 2016 03:25 

Registrován:
06 říj 2016 02:52
Příspěvky:
58
Zdravím,

s tímto Vám nikdo rozumně neporadí. XML feed by měl být pravidelně generovaný a tak ruční zásah není ideální. A i kdyby, tak ten error může být cokoliv, nesprávná struktura, špatné kódování atd. Od modulu zdarma nemůžete čekat zázraky :(

Doporučuji se podívat po nějakém placeném modulu pro xml export, najdete jich spoustu. Třeba i u nás na webu http://www.psmoduly.cz jeden takový máme. (který Vám bude fungovat i na této starší verzi 1.5 bez problémů)

Případně samozřejmě můžete pogooglit a podívat se i na jiné moduly na export.

Tak, či tak, ručně upravovat .xml dle mého názoru opravdu není ideální stav.

Zvažte a rozhodněte se sám :)


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PrestaShop partneři

Seznam všech partnerů

PrestaShop Hosting
Návody pro C4

© 2009-2019 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz