Dobrý den při pokusu instalovat aktualizaci phpbb z 3.1.10 na 3.2 jsem narazil na problém. a to
Fatal error: Uncaught exception 'Exception' with message 'There is no suitable CSPRNG installed on your system' in /data/www/cestujemepoeu.eu/www.cestujemepoeu.eu/vendor/paragonie/random_compat/lib/random.php:209 Stack trace: #0 /data/www/cestujemepoeu.eu/www.cestujemepoeu.eu/install/update/new/includes/functions.php(99): random_bytes(8) #1 /data/www/cestujemepoeu.eu/www.cestujemepoeu.eu/install/update/new/phpbb/template/twig/environment.php(197): unique_id() #2 /data/www/cestujemepoeu.eu/www.cestujemepoeu.eu/install/update/new/phpbb/template/twig/environment.php(181): phpbb\template\twig\environment->display_with_assets('installer_main....', Array) #3 /data/www/cestujemepoeu.eu/www.cestujemepoeu.eu/install/update/new/phpbb/template/twig/twig.php(335): phpbb\template\twig\environment->render('installer_main....', Array) #4 /data/www/cestujemepoeu.eu/www.cestujemepoeu.eu/install/update/new/phpbb/install/controller/helper.php(145): phpbb\template\twig\twig->assign_display('body') #5 /data/www/cestujemepoeu.eu/www.cestujemep in /data/www/cestujemepoeu.eu/www.cestujemepoeu.eu/vendor/paragonie/random_compat/lib/random.php on line 209
Zkoušel jsem již vše podle
https://www.phpbb.com/community/docs/INSTALL.html odstavce 5
Zkoušl jsem znovu stáhnout balíčky instalací a znovu rozbalit. Zkoušel jsem aktualizovat z různých verzí fora.
O nic nejde klidně forum může běžet na verzi 3.1.10 . Jen mne zajímá proč to nejde.
Je to záloha po dobu úpravy web stránek na jiném hostingu. Můžete s tím dělat co vás napadne. Zálohy mám u sebe v pc.