Právě je 15 črc 2020 00:16

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: phpBB - CAPTCHA moduly
PříspěvekNapsal: 14 bře 2010 17:04 
Uživatelský avatar

Registrován:
16 pro 2009 22:26
Příspěvky:
70
Dobrý den, měl jsem nastavené aby uživatele při registraci museli opsat nahodne vygenerovany cod CAPTCHA modul

Normalne to fungovalo, ale tet se tam zadny ověřovací kod nezobrazuje .zobrazuje se jenom nápi overovaci kod.

nevyte kde je chyba?


Přílohy:
Poznámka: CAPTCHA moduly
Bez názvu.jpg
Bez názvu.jpg [ 15.21 KiB | Zobrazeno 6403 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: phpBB - CAPTCHA moduly
PříspěvekNapsal: 15 bře 2010 12:13 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7657
Dobrý den,
používáte Captchu, která byla ve standardní instalaci aplikace phpBB?

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: phpBB - CAPTCHA moduly
PříspěvekNapsal: 15 bře 2010 18:31 
Uživatelský avatar

Registrován:
16 pro 2009 22:26
Příspěvky:
70
Ano, samozřejmně.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: phpBB - CAPTCHA moduly
PříspěvekNapsal: 16 bře 2010 11:45 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7657
Na Vašem webu máte v adresáři captcha ještě složku plugins, v které máte soubory pro reCaptcha modul, který není standardně v instalaci phpBB. Proto jsem se ptal, jakou Captchu používáte. Protože jste mohl zkoušet instalovat modul reCaptcha a to Vám mohlo rozhodit starý modul Captcha. Tažke bych vyzkoušel buď úplně odstranit, nebo správně nainstalovat modul reCaptcha.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: phpBB - CAPTCHA moduly
PříspěvekNapsal: 18 bře 2010 17:44 
Uživatelský avatar

Registrován:
16 pro 2009 22:26
Příspěvky:
70
No tak jsem modul reCaptcha.smazal

protože nešel nainstalovat spravně.

A stejně se nic nezmenilo.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: phpBB - CAPTCHA moduly
PříspěvekNapsal: 18 bře 2010 18:17 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7657
Špatná instalace modulu reCaptcha Vám mohla změnit nastavení starého modulu. Ale důvodů může být více, např. změna šablony, instalace jiného modulu atd. Musíte si sám vzpomenout, co jste změnil, než přestal starý modul Captcha fungovat. Není možné, aby bez změny v aplikaci přestal být funkční.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: phpBB - CAPTCHA moduly
PříspěvekNapsal: 18 bře 2010 18:44 
Uživatelský avatar

Registrován:
16 pro 2009 22:26
Příspěvky:
70
Nic jsem nemenil, jen si vzpomínam že u stilu Acidtech Tiger
to fungovalo, pak sem zmenil styl na CA Black nejak sem to neresil az potom se kamarad nemohl registrovat tak my to nepsal ze to nejde.Šablony sem nemenil ani sem neinstaloval jinej modul nejde to nejak vratit zpet jako obnovit?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: phpBB - CAPTCHA moduly
PříspěvekNapsal: 18 bře 2010 18:53 
Uživatelský avatar

Registrován:
09 zář 2009 11:28
Příspěvky:
44
Bydliště:
Jesenice
aspirewlmi píše:
No tak jsem modul reCaptcha.smazal

protože nešel nainstalovat spravně.

A stejně se nic nezmenilo.


"Vy jste se v tom zase vrtal pane doktore že jo?"
Mě originál "kapča" funguje dokonale. Zkus znovu načisto originál - mě to pomohlo.
K čemu je ti "vytuňěný" auto, když nemá motor.

Jana

_________________
- - - - - - - - - - - - - - - - - Jana Vostrádalová - - - - - - - - - - - - - - - - -


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: phpBB - CAPTCHA moduly
PříspěvekNapsal: 18 bře 2010 19:08 
Uživatelský avatar

Registrován:
16 pro 2009 22:26
Příspěvky:
70
Ajak? smazal jsem to a znovu nahral a nepomohlo!


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: phpBB - CAPTCHA moduly
PříspěvekNapsal: 19 bře 2010 10:16 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7657
Můžete ještě vyzkoušet změnit styl (šablonu) stránky na starý, kde Captcha fungovala. A jestli s ním bude Captcha fungovat, tak je jasné, že je chyba ve stylu. Pokud ani to nepomůže a nepřijdete na změnu, která Vám chybu způsobila, tak Vám zbývá už jen obnova ze zálohy.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 18 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
PhpBB Hosting
Návody pro C4

© 2009-2020 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz