Právě je 12 črc 2020 22:18

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Phoca Gallery - V článku se zobrazuje jen vygenerovaný kód
PříspěvekNapsal: 24 lis 2011 21:23 

Registrován:
24 lis 2011 09:37
Příspěvky:
2
Dobrý den, mám problém.

Nainstaloval jsem Phocagallery a Plugin phocagallery pod editační okno článků.

Při vložení galerie do článku se mi ale v prohlížeči pak zobrazuje jen ten kód vygenerovný.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Phoca Gallery - V článku se zobrazuje jen vygenerovaný kód
PříspěvekNapsal: 25 lis 2011 11:32 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7653
Dobrý den,

jen pro upřesnění. Phoca Gallery Plugin slouží pro zobrazení galerie v obsahu článku. A aby se v článku místo kódu zobrazil obsah galerie, musíte ho mít v sekci Rozšíření - Správce zásuvných modulů zaktivovaný. Takže si ověřte, jestli ho máte aktivní. Pro jednodušší přidávání kódu do článku zase slouží Phoca Gallery Button Plugin, který už aktivní máte.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Phoca Gallery - V článku se zobrazuje jen vygenerovaný kód
PříspěvekNapsal: 03 čer 2014 16:56 
C4 zákazník

Registrován:
10 pro 2013 15:18
Příspěvky:
7
Dobrý den,

mám stejný problém jako uživatel Tomáš Walter, přitom mám plugin nainstalovaný i povolený.
Verze by měla být taky aktuální, nemůže to být nečím jiným, už nad tím dumám 2 hodiny.

Díky


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Phoca Gallery - V článku se zobrazuje jen vygenerovaný kód
PříspěvekNapsal: 04 čer 2014 10:06 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7653
Dobrý den,

jakou verzi redakčního systému Joomla a galerie PhocaGallery na stránkách používáte?

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Phoca Gallery - V článku se zobrazuje jen vygenerovaný kód
PříspěvekNapsal: 04 čer 2014 11:17 
C4 zákazník

Registrován:
10 pro 2013 15:18
Příspěvky:
7
Joomla je verze 2.5.20 a Phoca 3.2.7


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Phoca Gallery - V článku se zobrazuje jen vygenerovaný kód
PříspěvekNapsal: 04 čer 2014 11:55 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7653
Dobrý den,

otestoval jsem vkládání obrázků obrázků na stejným verzích a funguje bez problému. Možná kód do článku vkládáte ve špatném tvaru. Vyzkoušejte nainstalovat a zaktivovat rozšíření Phoca Gallery Button Plugin. V editaci článku pak budete mít pod textovým editorem k dispozici tlačítko Phoca Gallery Image, pomocí kterého lze jednoduše do obsahu článku vložit kód pro zobrazení požadovaného obsahu z Phoca Gallery.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Phoca Gallery - V článku se zobrazuje jen vygenerovaný kód
PříspěvekNapsal: 04 čer 2014 12:50 
C4 zákazník

Registrován:
10 pro 2013 15:18
Příspěvky:
7
Bohužel i to jsem zkoušel a nefunguje to


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: PhocaGallery - V článku se zobrazuje jen vygenerovaný kód
PříspěvekNapsal: 04 čer 2014 13:55 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7653
Dobrý den,

tak mi na email forum@c4.cz pošlete přihlašovací údaje do administrace aplikace Joomla, otestuji chybu přímo na Vaší instalaci.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Phoca Gallery - V článku se zobrazuje jen vygenerovaný kód
PříspěvekNapsal: 05 čer 2014 11:10 
C4 zákazník

Registrován:
10 pro 2013 15:18
Příspěvky:
7
Posláno na požadovaný email. Děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Phoca Gallery - V článku se zobrazuje jen vygenerovaný kód
PříspěvekNapsal: 05 čer 2014 12:29 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7653
Dobrý den,

nyní jste měl v článku kód pro zobrazení obsahu z Phoca Download a ne z Phoca Gallery, takže jste pravděpodobně použil chybný plugin. Plugin Phoca Gallery Button Plugin, na který jsem Vás odkazoval v předchozím příspěvku, na stránkách vůbec nemáte. Doinstaloval jsem Vám ho a nyní můžete jednoduše pomocí tlačítka Phoca Gallery Image vkládat obsah z Phoca Gallery do textů. Na ukázku jsem vytvořil v galerii testovací kategorii s jedním obrázkem a vložil ho do článku.

Nevím, jestli na stránkách budete používat i komponenty Phoca Download. Pro jistotu jsem Vám tedy doinstaloval i plugin Phoca Download Plugin, který umožňuje zobrazení obsahu z Phoca Download v textech. Plugin Phoca Download Button Plugin, který přidá tlačítko Soubor Phoca Download pro jednoduché vkládání obsahu z Phoca Download, již nainstalovaný máte.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
Phoca Gallery partneři
Phoca Gallery Hosting
Návody pro C4

© 2009-2020 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz