Právě je 31 črc 2021 15:20

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Osclass - Šablona OsclassWizards - Vyjmout inzeráty 18+ z úvodní stránky
PříspěvekNapsal: 07 črc 2021 11:12 
C4 zákazník

Registrován:
25 čer 2021 17:01
Příspěvky:
24
Zdravím,

lze prosím nějakým způsobem vyjmout inzeráty 18+, aby se nezobrazovaly mezi nejnovějšími inzeráty na úvodní stránce? Případně nějaký plugin, který by je na úvodní stránce rozostřil nebo místo nich zobrazil defaulní obrázek? Po rozkliknutí mám již na ně aplikován plugin Eighteen 18+.

Díky.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Osclass - Šablona OsclassWizards - Vyjmout inzeráty 18+ z úvodní stránky
PříspěvekNapsal: 07 črc 2021 17:09 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
8003
Dobrý den,

bohužel takové nastavení aplikace neumožňuje a ani se mi nepodařilo najít žádný plugin. Ale můžete zkusit upravit zdrojový kód Vaší šablony OsclassWizards. V souboru /oc-content/themes/osclasswizards/loop-list.php se generují tyto poslední položky, takže podle ID kategorie by mělo jít upravit/omezit jejich zobrazení. Najděte v souboru řádek:
Kód:
while ( osc_has_latest_items() ) {
a přidejte za něj na nový řádek:
Kód:
if(osc_item_category_id() == 123) continue;
Místo čísla 123 zadejte ID kategorie, jejíž položky nechcete ve výpisu zobrazit. Případně lze místo ID kategorie použít proměnnou pro název kategorie osc_item_category().

A nebo pokud si chcete pohrát jen s obrázky, tak kód začíná na řádku:
Kód:
<?php if(osc_count_item_resources()) { ?>

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Osclass - Šablona OsclassWizards - Vyjmout inzeráty 18+ z úvodní stránky
PříspěvekNapsal: 12 črc 2021 08:50 
C4 zákazník

Registrován:
25 čer 2021 17:01
Příspěvky:
24
Díky, funguje.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Osclass - Šablona OsclassWizards - Vyjmout inzeráty 18+ z úvodní stránky
PříspěvekNapsal: 18 črc 2021 11:14 
C4 zákazník

Registrován:
25 čer 2021 17:01
Příspěvky:
24
Poradil byste prosím ještě jak je dostat z výsledků vyhledávání?

Když si upravím soubor loop-search-list.php, tak se mi sice odstraní z výsledků vyhledávání, ale zároveň se odstraní i z přímého prokliku na samotnou kategorii..

Předem díky.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Osclass - Šablona OsclassWizards - Vyjmout inzeráty 18+ z úvodní stránky
PříspěvekNapsal: 20 črc 2021 10:32 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
8003
Dobrý den,

šablona totiž používá stejnou stránku pro vyhledávání i pro výpis položek v kategorii. Takže pokud Vám stačí, aby se inzerát nezobrazoval na stránce "/search", tak předchozí podmínku upravte na tvar:
Kód:
if(osc_item_category_id() == 123 && $_SERVER['REQUEST_URI'] == "/search") continue;
A opět si nahraďte ID kategorie.

Ještě jsem si všiml, že výpis položek lze přepínat mezi zobrazením seznam (list) a mřížka (grid). Takže úpravu proveďte v souboru loop-search-list.php i loop-search-grid.php. A předchozí úpravu proveďte v souboru loop-list.php i loop-grid.php

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Osclass - Šablona OsclassWizards - Vyjmout inzeráty 18+ z úvodní stránky
PříspěvekNapsal: 21 črc 2021 15:07 
C4 zákazník

Registrován:
25 čer 2021 17:01
Příspěvky:
24
Díky, kam přesně bych měl ten kód ještě vložit?

dal jsem za

Kód:
while(osc_has_items()) {


nebo za

Kód:
while ( osc_has_latest_items() ) {


Ale ani v jednom případě nefungovalo.

Pokud vložím původní kód
Kód:
if(osc_item_category_id() == 123) continue;
za
Kód:
else {
            while(osc_has_items()) {
tak se děje stav z předešlého komentáře.

Předem díky za radu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Osclass - Šablona OsclassWizards - Vyjmout inzeráty 18+ z úvodní stránky
PříspěvekNapsal: 21 črc 2021 16:32 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
8003
Dobrý den,

kód vložte za:
Kód:
while(osc_has_items()) {

A ještě jsem zjistil, že při přepnutí stylu zobrazení se mění URL adresa stránky, takže v případě souboru loop-search-list.php bude mít řádek tvar:
Kód:
if(osc_item_category_id() == "123" && ($_SERVER['REQUEST_URI'] == "/search" || $_SERVER['REQUEST_URI'] == "/search/sShowAs,list")) continue;

A v případě souboru loop-search-grid.php bude mít tvar:
Kód:
if(osc_item_category_id() == "123" && ($_SERVER['REQUEST_URI'] == "/search" || $_SERVER['REQUEST_URI'] == "/search/sShowAs,gallery")) continue;   


Každopádně i tak to není ideální řešení, protože po úpravě nesedí číslo s počet zobrazených položek, které je viditelné v horní části stránky. A jakmile někdo použije rozšířené vyhledávání, tak se inzeráty stejně zobrazí. V závěru by tedy bylo lepší zvolit úplně jinou šablonu, která nepoužívá stejný soubor/kód pro zobrazení položek v kategorii i pro vyhledávání.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 7 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
Osclass partneři
Osclass Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz