Právě je 15 říj 2018 15:30

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Osclass - Implementace "platmobilem", šabl. OsclassWizards
PříspěvekNapsal: 10 led 2017 15:49 
C4 zákazník

Registrován:
30 lis 2016 21:43
Příspěvky:
69
Dobrý den,

potřebuji implementovat platební bránu "platmobilem" do šablony OsclassWizards, a to za účelem zpoplatnění vložení inzerátu.
Prosím o radu, kam přesně mám vložit zazipovaný soubor v jazyce php.

Děkuji.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Osclass - Implementace "platmobilem", šabl. OsclassWizards
PříspěvekNapsal: 11 led 2017 12:03 
C4 podpora
C4 podpora
Online

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
6803
Dobrý den,

postup byste měla získat přímo od služby "platmobilem". Pokud si s implementací nevíte rady, obraťte se na některého z našich partnerů.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Osclass - Implementace "platmobilem", šabl. OsclassWizards
PříspěvekNapsal: 12 led 2017 08:27 
C4 zákazník

Registrován:
30 lis 2016 21:43
Příspěvky:
69
Dobrý den,

od služby "platmobilem" mi prišlo následující:

Server nema zapnuto zobrazovani chyb.
Napr. mate povolen file_get_contents()

Zkuste pridat jeste:
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);


Můžete mi s tím prosím poradit? Doporučujete provést tyto změny? Pokud ano, jak je provedu?
Děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Osclass - Implementace "platmobilem", šabl. OsclassWizards
PříspěvekNapsal: 12 led 2017 12:05 
C4 podpora
C4 podpora
Online

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
6803
Dobrý den,

ano, funkci file_get_contents() máme standardně povolenou.

Výpis chybových hlášení error_reporting:
Kód:
E_ALL & ~E_NOTICE & ~E_STRICT & ~E_DEPRECATED

A display_errors je 1 (resp. ON).

Samozřejmě pokud chcete nějaké parametry pro Váš web změnit, tak stačí požádat přes "Formulář na autorizovaný požadavek" v administraci domény. Ale nastavení chybových hlášení (kromě E_STRICT) také můžete změnit přímo ve skriptu. Pro odhalení chyb lze případně také využít "Error log", který máte k dispozici dole v administraci domény.

A Vám implementace nefunguje, nebo z jakého důvodu se ptáte na tyto parametry a doporučili Vám změnu nastavení?

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Osclass - Implementace "platmobilem", šabl. OsclassWizards
PříspěvekNapsal: 12 led 2017 14:02 
C4 zákazník

Registrován:
30 lis 2016 21:43
Příspěvky:
69
Dobrý den,

od služby "platmobilem" mám upravený zazipovaný soubor, který jsem vložila do kořenového adresáře, bohužel to ale nefunguje.

Nevím, čím to může být.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Osclass - Implementace "platmobilem", šabl. OsclassWizards
PříspěvekNapsal: 12 led 2017 16:43 
C4 podpora
C4 podpora
Online

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
6803
Dobrý den,

v tom případě zazipovaný soubor pravděpodobně obsahuje zdrojový kód, který budete muset implementovat do Vaší šablony. Zkuste soubor rozbalit a prozkoumat jeho obsah. Pouhé nahrání souboru na server určitě nestačí. Pokud si s implementací nebudete vědět rady, tak se obraťte na některého z našich partnerů.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Osclass - Implementace "platmobilem", šabl. OsclassWizards
PříspěvekNapsal: 14 led 2017 13:11 
C4 zákazník

Registrován:
30 lis 2016 21:43
Příspěvky:
69
Dobrý den,

soubor se zdrojovými kódy jsem rozbalila a nahrála ho do: oc-content/themes/osclasswizards

Nyní si myslím, že je potřeba upravit "item-post.php" (vložit nějaký kód s cestou).
Pokud ano, poradíte mi prosím, jak by měl takový kód vypadat a na jaký řádek jej vložit?

Konkrétně potřebuji zpoplatnit zveřejnění inzerátu.

Děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Osclass - Implementace "platmobilem", šabl. OsclassWizards
PříspěvekNapsal: 16 led 2017 10:39 
C4 podpora
C4 podpora
Online

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
6803
Dobrý den,

již na začátku jsem Vám psal, že pro implementaci podobné služby (resp. kódu) musíte mít k dispozici nějaký návod. Ale dle Vašich odpovědí to vypadá, že buď nějaký návod máte, ale nevíte, jak postupovat, nebo návod vůbec nemáte. Rád bych Vám poradil, ale pochopte, že z informací jako "myslím si" a "nějaký kód s cestou" to opravdu nelze. A proto Vám doporučuji obrátit se na některého z našich partnerů, který Vám implementaci za úplatu provede.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 8 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
Návody pro C4

© 2009-2018 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz