Právě je 08 črc 2020 03:25

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: OpenCart - Poloviční šířka úvodního banneru
PříspěvekNapsal: 17 led 2016 18:12 
C4 zákazník

Registrován:
27 lis 2013 21:50
Příspěvky:
49
Dobrý den, potřeboval bych poradit, kde nastavitvelikost uvodního banneru se slideshow na hlavní stránce tak,aby zabíral jen 50 procent obrazovky a vedle byl jeste jeden obrazek.

Dekuji Ivan


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: OpenCart - Poloviční šířka úvodního banneru
PříspěvekNapsal: 20 led 2016 13:28 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7644
Dobrý den,

takže chcete zobrazit v jednom snímku dva bannery vedle sebe? Případně sem vložte screenshot s ukázkou finálního vzhledu. Jakou verzi aplikace OpenCart používáte?

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: OpenCart - Poloviční šířka úvodního banneru
PříspěvekNapsal: 20 led 2016 13:53 
C4 zákazník

Registrován:
27 lis 2013 21:50
Příspěvky:
49
Dobrý den,

jde mi o to,aby na jedné části běhaly obrázky a na druhé části byl jeden staticky obrazek... viz. obrazky. Asi by to možná šlo vyřešit dalším bannerem, ve terem by byl jeden obrazek, tim padem by byl "staticky".. Nebo jen vlozeni obrazku ..Nevim..

Dekuji
Ivan Coufal


Přílohy:
Poznámka: Pozadovany stav
banner+obrazek.png
banner+obrazek.png [ 278.5 KiB | Zobrazeno 1808 krát ]
Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: OpenCart - Poloviční šířka úvodního banneru
PříspěvekNapsal: 20 led 2016 14:23 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7644
Dobrý den,

toho bohužel nelze jednoduše docílit. Aby se statický banner zobrazit vedle slideshow, musel by se upravit zdrojový kód šablony na míru. Takže pokud máte o úpravu zájem, můžete se vyzkoušet obrátit na některého z našich partnerů (příp. vpravo blok OpenCart partneři), který se aplikaci věnuje.

Ve výchozí šabloně by se bez zásahu do zdrojového kódu dal statický banner zobrazit jen pod nebo nad slideshow. A nebo další možností je úplně jiná šablona, která takové zobrazení umožňuje.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
OpenCart Hosting
Návody pro C4

© 2009-2020 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz