Právě je 27 kvě 2019 13:11

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Joomla - problém s tinymce
PříspěvekNapsal: 10 úno 2010 12:39 

Registrován:
10 úno 2010 12:30
Příspěvky:
1
zdravym chtel bych se zeptat jestly jde nainstalovat do joomly tinymce koukal jsem na to a skousel jsem to ale marne ,kdyz pridavam clanek tak mam maly vyber k psani protoze mam cerny podklad a kdyz pisu vetu tak se mi objevi na cernem podklade cerna veta ,prosim poradte mi jestly to jde zmenit diky za vase nazory a odpovedi ,mel jsem i phpbb a tam to slo pridavat tlacitka prave se ptam .


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Joomla - problém s tinymce
PříspěvekNapsal: 10 úno 2010 16:30 

Registrován:
23 zář 2009 11:07
Příspěvky:
28
TinyMCE, aktuálně ve verzi 3.2.6, je součástí výchozí instalace Joomla!. Pokud vám nevyhovuje, zkuste použít editor JCE, češtinu pro něj naleznete zde.

_________________
Fenris


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
Joomla partneři

Seznam všech partnerů

Joomla Hosting
Návody pro C4

© 2009-2019 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz