Právě je 15 pro 2017 22:27

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Joomla - Problém s instalací pomocí Akeeba backup
PříspěvekNapsal: 03 dub 2013 20:27 

Registrován:
03 dub 2013 20:14
Příspěvky:
1
Ahoj všem, už jsem to tady viděl a taky jsem se tím inspiroval.
Potřeboval jsem svůj web přenést na hostingový server. Stáhnul jsem si akeeba backup, a přesně jak je to v tomto článku jsem postupoval - joomla-presun-databaze-t458.html.
Vše se dařilo, až přišlo na samotnou instalaci, již na serveru. Když nacvakám název stránek spustí se instalace, ale už v prvním řádku mám chybu
Warning: array_shift() expects parameter 1 to be array, boolean given in /home/blablabla.cz/blablabla.cz/installation/framework/text/text.php on line 65 - koukal jsem se teda do toho souboru a přímo na tomto řádku je $langFilename = array_shift($allFiles);.
Do instalace na serveru jsem zadaval nazev databaze a všechny ty info přesně jako to je v configuration.php, ale kdyz chci přejít k poslednímu kroku instalace napíše to Unable to connect to the Database: Could not connect to MySQL. Zkusil jsem ten krok přeskočit a napsalo mi to na webu chybu Database connection error (2): Could not connect to MySQL.
Určitě tady nějakej profík, co by mi poradil. Teď zkusím udělat novou zálohu databáze, a znovu to nakopírovat na server. Děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Joomla - Problém s instalací
PříspěvekNapsal: 04 dub 2013 10:04 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
6316
Dobrý den,

při instalaci musíte zadat přihlašovací údaje k nové databázi, které zjistíte v administračním systému domény. Databázi samozřejmě musíte mít před instalací již vytvořenou.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Joomla - Problém s instalací pomocí Akeeba backup
PříspěvekNapsal: 23 lis 2017 14:50 
C4 zákazník

Registrován:
10 pro 2013 14:18
Příspěvky:
7
Dobrý den,

po obnovení stránek pomocí Akeeba Backup se mi zobrazuje pouze prázdná stránka nebo Chyba 500, ale přes FTP vidím, že se stránky obnovily. Nevíte prosím co se stalo?

Děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Joomla - Problém s instalací pomocí Akeeba backup
PříspěvekNapsal: 23 lis 2017 15:21 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
6316
Dobrý den,

zkuste prozkoumat Error log webu (dole v administraci domény). Z chybových hlášení by mělo být patrné, k jakému problému dochází.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
Joomla partneři

Seznam všech partnerů

Joomla Hosting
Návody pro C4

© 2009-2012 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz