Právě je 10 črc 2020 17:09

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Joomla - pozice modulu
PříspěvekNapsal: 27 čer 2011 13:35 

Registrován:
21 pro 2010 18:42
Příspěvky:
57
Dobrý den,
vyčetl jsem si jak udělat a umístit nový modul,ale už navím jak ho nastavit, aby se mi na každém monitoru zobrazoval stejně. Nastavuji to na 2O'' monitoru, ale když se pak podívám na 14'' , nové moduly mě zasahují do stránky což nechci.Mohl by jste mi poradit?U modulu mám příkaz Absolut. U příkazu relative se mi modul nezobrazí.
Děkuju moc


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Joomla - pozice modulu
PříspěvekNapsal: 27 čer 2011 17:07 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7653
Dobrý den,

pokud máte stránky umístěné na Webhosting C4, tak mi soukromou zprávou pošlete jejich název. Podívám se, jak se Vám modul zobrazuje.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
Joomla partneři

Seznam všech partnerů

Joomla Hosting
Návody pro C4

© 2009-2020 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz