Dobrý den,
prosím o pomoc. Pro obec Dalešice spravuji webové stránky. Nedávno jsem převáděl Joomlu z 1,5 na 3,4 a instaloval veškeré doplňky, které byly nainstalované na předešlé verzi, tak aby uživatelé pracovali se stejnými nástroji jako před tím (kompatibilita pluginů je v souladu s verzí Joomly). Momentálně se jedná o plugin foto galerie Simple Image Gallery od JoomlaWorks. Když jsem zadával původní články do nové verze systému, tak vše běželo v pohodě. Nyní pokud se má přidat nový článek s novou fotogalerií, tak při ukládání článku vyskočí následující hláška: Fatal error: Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted (tried to allocate 3000 bytes) in /data/www/oudalesice.cz/www.oudalesice.cz/plugins/content/jw_sig/jw_sig/includes/helper.php on line 123
Propátral jsem veškerá možná nastavení, která by byla spojená s pamětí vč. administrace na C4.cz, ale bez úspěchu
Ani mistr google neporadil. Možná je to tak primitivní závada a já čekám něco komplikovanějšího, že to tím přehlížím. Ale opravdu jsem v koncích.
Předem děkuji za odpověď.
S pozdravem
Jan Dresler