Právě je 20 črc 2017 18:23

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Joomla 3.6.5 - U vícejazyčného webu se nezobrazují moduly
PříspěvekNapsal: 23 bře 2017 09:51 
C4 zákazník

Registrován:
15 bře 2017 19:19
Příspěvky:
13
Dobrý den. Vytvářím vícejazyčný web v joomla 3.6.5 na platformě zakoupené šablony. Dle návodu přímo od joomla jsem instaloval jazyky, určil jazyky obsahu, kopiroval kategorie a články a přiřadil jazyk. Vytvořil menu pro každý jazyk, určil sdružení a td až do bodu kdy mi funguje přepínání webu do jazyků. Problém je že se kromě článku na stankach nezobrazuje obsah modulů. Chápu to tak že je potřeba pro každé menu CZ, De. Ještě zkopírovat všechny vytvořené moduly v a přiřadit je kodpovídajícím jazykovému menu ? Děkuji za odpověď už se v tom tápu dva týdny. Ludwig.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Joomla 3.6.5 - U vícejazyčného webu se nezobrazují moduly
PříspěvekNapsal: 23 bře 2017 13:29 
C4 zákazník

Registrován:
15 bře 2017 19:19
Příspěvky:
13
Asi tak: např. Mám modul parallax v kterém běží nějaký článek. V Main menu se na stránkách zobrazí v pohodě pokud ho nasměřuji i do Main menu CZ, a Main menu DE, zobrazí se tam taky ale pokud změním něco ve článku třeba v Main menu CZ změní se to automaticky i v Main menu DE. Má otázka je zda bude správně zkopírovat všechny moduly, zadat jazyk CZ a DE a přiřadit je k příslušným menu CZ a DE ? Děkuji za rady. Ludwig.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Joomla 3.6.5 - U vícejazyčného webu se nezobrazují moduly
PříspěvekNapsal: 23 bře 2017 17:19 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
6087
Dobrý den,

ano, vytvořte si pro každý jazyk samostatnou verzi modulu, kterou pak přiřaďte k příslušné nabídce (příp. nabídkám) v daném jazyce.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Joomla 3.6.5 - U vícejazyčného webu se nezobrazují moduly
PříspěvekNapsal: 23 bře 2017 18:43 
C4 zákazník

Registrován:
15 bře 2017 19:19
Příspěvky:
13
Děkuji za odpověď.Tušil jsem správně a s potvrzením se mi bude pracovat jedna radost. Děkuji, Ludvík.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
Joomla partneři

Seznam všech partnerů

Joomla Hosting
Návody pro C4

© 2009-2012 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz