Právě je 24 zář 2020 21:51

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Joomla 1.5 - Nefunkční TinyMCE
PříspěvekNapsal: 05 pro 2011 23:26 

Registrován:
05 pro 2011 21:11
Příspěvky:
3
Jsem začátečník v redakčním systému Joomla. Po instalaci se mi nedaří zprovoznit editor TinyMCE. Text se nedá editovat. Ikony na nic nereagují. Rovněž se mi nedaří přidat obrázek. V globálním nastavení je výše uvedený editor nastaven. Děkuji za pomoc.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Joomla 1.5 - Nefunkční TinyMCE
PříspěvekNapsal: 06 pro 2011 12:05 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7679
Dobrý den,

pokud máte stránky umístěné na Webhostingu C4, tak nejsou potřeba žádná další nastavení, aby editor TinyMCE fungoval. Máte stránky umístěné na Webhostingu C4?

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Joomla 1.5 - Nefunkční TinyMCE
PříspěvekNapsal: 06 pro 2011 16:28 

Registrován:
05 pro 2011 21:11
Příspěvky:
3
Ano, stránky jsou na Vašem serveru. ( pokus.lbc-ovbinvest.cz )


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Joomla 1.5 - Nefunkční TinyMCE
PříspěvekNapsal: 06 pro 2011 16:29 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7679
Dobrý den,

v tom případě mi na adresu forum@c4.cz pošlete přístupové údaje do administrace aplikace Joomla. Podívám se na problém přímo na Vaší instalaci.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Joomla 1.5 - Nefunkční TinyMCE
PříspěvekNapsal: 07 pro 2011 11:52 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7679
Dobrý den,

testoval jsem Váš editor TinyMCE a všechny výše zmiňované funkce fungují. Zde přikládám screenshot z Vašich stránek:
Příloha:
nahled_tinymce.jpg
nahled_tinymce.jpg [ 151.97 KiB | Zobrazeno 1562 krát ]

Vyzkoušejte použít jiný internetový prohlížeč, jestli se bude problém opakovat. Žádná jiná možnost mne v tuto chvíli nenapadá, protože jsem na chybu nenarazil.
Všiml jsem si, že v nastavení TinyMCE (sekce Rozšíření - Správce zásuvných modulů) máte zadaný jazyk cz. Pokud chcete mít editor v češtině, musíte si do něj dohrát balíček s českým jazykem ze stránek http://www.tinymce.com/i18n/index.php?c ... ad&pr_id=1. A v nastavení TinyMCE pak zadejte cs místo stávajícího cz.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Joomla 1.5 - Nefunkční TinyMCE
PříspěvekNapsal: 07 pro 2011 15:25 

Registrován:
05 pro 2011 21:11
Příspěvky:
3
Děkuji moc. Problém byl opravdu v prohlížeči. Při použití Firefoxu fuguje vše v naprostém pořádku. Nefunkčnost byla na IE9.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
Joomla partneři

Seznam všech partnerů

Joomla Hosting
Návody pro C4

© 2009-2020 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz