Právě je 27 črc 2021 12:54

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: JAlbum - Nelze vložit hudební doprovod
PříspěvekNapsal: 10 bře 2013 17:28 

Registrován:
10 bře 2013 17:21
Příspěvky:
6
Zdravím,
prosím o radu, nejde mi do alba vložit hudební doprovod.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: JAlbum - Nelze vložit hudební doprovod
PříspěvekNapsal: 14 bře 2013 10:12 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
13 bře 2013 14:27
Příspěvky:
34
Dobrý den,
hudební doprovod vložíte kliknutím na ozubené kolečka v listu projektů. Tam překliknete na poslední záložku (název skinu) a tam najdete záložku "Audio and video". Poté jenom stačí najít na vašem pevném disku MP3 soubor ktery chete přidat a potvrdit OK. Poté už jenom klasicky nahrát prezentaci na FTP. Bohužel, ne všechny skiny podporují hudební doprovod.

_________________
David Pohludek
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: JAlbum - Nelze vložit hudební doprovod
PříspěvekNapsal: 14 bře 2013 19:19 

Registrován:
10 bře 2013 17:21
Příspěvky:
6
Děkuji za odpověď, chtěl jsem použít "Turtle", kde slideshow je, ale po vybrání hudby se nepřehraje. :cry:


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: JAlbum - Nelze vložit hudební doprovod
PříspěvekNapsal: 14 bře 2013 19:59 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
13 bře 2013 14:27
Příspěvky:
34
Dobrý den,

v záložce, kam dáváte hudební doprovot musíte ještě zaškrtnout políčka "Auto start music" a "Auto-start". Pokud máte galerii obsáhlejší, můžete zaškrtnout také "Loop" které vám hudební podklad bude pouštět pořád od začátku po jeho skončení.

_________________
David Pohludek
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: JAlbum - Nelze vložit hudební doprovod
PříspěvekNapsal: 14 bře 2013 21:01 

Registrován:
10 bře 2013 17:21
Příspěvky:
6
U jíných skinů to jde, Turtle ne.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: JAlbum - Nelze vložit hudební doprovod
PříspěvekNapsal: 14 bře 2013 21:15 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
13 bře 2013 14:27
Příspěvky:
34
Dobrý večer,

co přesně nejde? Nejde vůbec vložit hudba nebo hudba jde vložit ale nepřehrává se? Pokud do Turtle nejde hudba vůbec vložit, zkuste udělat celou prezentaci znova. Pokud to ani poté nebude fungovat tak jak má, stáhněte skin znovu, popřípadě odinstalujte a nainstalujte JAlbum znovu. Já jsem teď Turtle zkoušel a vše mi funguje tak jak má. Pokud vložit jde, zkontrolujte po spuštění prezentace, jestli nemáte vpravo nahoře ikonku pro spuštění přehrávání.

_________________
David Pohludek
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: JAlbum - Nelze vložit hudební doprovod
PříspěvekNapsal: 14 bře 2013 21:41 

Registrován:
10 bře 2013 17:21
Příspěvky:
6
Obrázek
Obrázek


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: JAlbum - Nelze vložit hudební doprovod
PříspěvekNapsal: 14 bře 2013 21:46 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
13 bře 2013 14:27
Příspěvky:
34
Dobrý večer,

zkuste vyškrtnout "Use album audio files as backgound music"

_________________
David Pohludek
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: JAlbum - Nelze vložit hudební doprovod
PříspěvekNapsal: 14 bře 2013 21:59 

Registrován:
10 bře 2013 17:21
Příspěvky:
6
Dobrý večer,
asi Jalbum přeinstaluji, stále to nejde, Turtle používám na svém blogu a chtěl bych u něj zůstat.:http://www.smidaci.wz.cz/fotky/index.htm


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: JAlbum - Nelze vložit hudební doprovod
PříspěvekNapsal: 15 bře 2013 17:38 

Registrován:
10 bře 2013 17:21
Příspěvky:
6
David Pohludek píše:
Dobrý večer,

co přesně nejde? Nejde vůbec vložit hudba nebo hudba jde vložit ale nepřehrává se? Pokud do Turtle nejde hudba vůbec vložit, zkuste udělat celou prezentaci znova. Pokud to ani poté nebude fungovat tak jak má, stáhněte skin znovu, popřípadě odinstalujte a nainstalujte JAlbum znovu. Já jsem teď Turtle zkoušel a vše mi funguje tak jak má. Pokud vložit jde, zkontrolujte po spuštění prezentace, jestli nemáte vpravo nahoře ikonku pro spuštění přehrávání.


Dobrý den,
děkuji za vynaloženou námahu a trpělivost, vypadá to na moji chybu, i když nevím do jaké míry. Vkládal jsem do prezentace hudbu ve formátu mp3 dle Vašeho návodu a nic. Zkusil jsem tedy tu samou znovu stáhnout a funguje. Takže obě stejné v mp3 a jen jedna po vložení hraje. :roll: Každopádně moc díky a přeji příjemný den.
Šmíd Miroslav


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
JAlbum Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz