Právě je 27 črc 2021 14:56

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: JAlbum - jak zadat název podsložky
PříspěvekNapsal: 14 lis 2010 22:55 

Registrován:
14 lis 2010 22:45
Příspěvky:
2
Ahoj lidi, snad něco zjistíme společně.
Používám JAlbum v. 8.12.2 a skin Simple Viewer v. 5.6.0
Všechno funguje podle mých představ, vyladil jsem si to jak blbec, úplně perfektní. ALE: v momentě, kdy mám v albu podsložky, nejsem schopen generátor přinutit, aby mi vypsal TITLE podsložky, resp. tento nijak ani nejde definovat. Sice se mi zobrazí, že "Zde můžu zadat název / popis složky", ale cokoliv tam napíšu, vždycky se mi to vypíše jako popis, vůbec netuším, jak to udělat, aby se to dalo jako název.
Pomožte, prosím, nastavení skinu jsem prolezl křížem kráže, vyzkoušel úplně všechno a prostě nic. HELP ME ANYBODY...! :o :o :o


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: JAlbum - jak zadat název podsložky
PříspěvekNapsal: 16 lis 2010 13:16 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
8003
Dobrý den,

název podsložky se vždy generuje z názvu složky, kterou vytvoříte v aplikaci Jalbum. Styl, který jste použil, zobrazuje stránky pomocí Javascriptu a Flashe. Takže title stránky se mění pomocí Javascriptu. A to pouze zobrazené title v prohlížeči, title ve zdrojovém kódu stránek se tímto způsobem změnit nedá.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: JAlbum - jak zadat název podsložky
PříspěvekNapsal: 16 lis 2010 19:16 

Registrován:
14 lis 2010 22:45
Příspěvky:
2
Nepředpokládám, že jsem se špatně vyjádřil - neptal jsem se na title stránky, nýbrž na title podsložky (viz sám předmět tohoto dotazu). ;)
I tak Vám ale děkuji za odpověd, tuto otázku jsem dnes ráno vyřešil přímo ve foru výrobce a poskytovatele JAlba.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: JAlbum - jak zadat název podsložky
PříspěvekNapsal: 18 lis 2010 10:44 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
244
Dobrý den,

děkujeme za zprávu, můžete nám prosím napsat postup, jistě tím pomůžete ostatním uživatelům vyřešit stejný problém.

_________________
Antonín Bohunský
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
JAlbum Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz