Právě je 17 led 2019 18:55

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Jak rychle zkopírovat data z jedné subdomény na druhou?
PříspěvekNapsal: 26 pro 2018 20:13 
C4 zákazník

Registrován:
26 pro 2018 19:20
Příspěvky:
2
Dobrý den, lze vytvořit rychlou kopii dat z jedné subdomény na druhou pro otestování a nastavení nově připravovaného webu, tak aby se data nemusela stahovat ze serveru na lokální PC a zpět do nové subdomény? Např. nějak otevřít v jednom okně TotalCommanderu subdoménu1 a ve druhém okně subdoménu2 a provést Copy, takto mi to nechodí. Případně jiný rychlý způsob.
Děkuji.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak rychle zkopírovat data z jedné subdomény na druhou?
PříspěvekNapsal: 27 pro 2018 11:22 
C4 zákazník

Registrován:
22 zář 2017 15:30
Příspěvky:
5
Já jsem to vyřešil tím, že jsem si napsal jednoduché php skripty pro vytrvoření záloh jako tar.gz. Vytvořenou zálohu si stáhnu k sobě na počítáč a pak ji nahraju na nové umístění.
Přenáší jenom jeden soubor a i když to taky trvá, je to přece jenom mnohem rychlejší než spousta malých souborů (používám Drupal 8 a to bylo peklo).


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak rychle zkopírovat data z jedné subdomény na druhou?
PříspěvekNapsal: 27 pro 2018 11:23 
C4 zákazník

Registrován:
22 zář 2017 15:30
Příspěvky:
5
A pak mám samozřejmě další php skript na rozbalaní.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak rychle zkopírovat data z jedné subdomény na druhou?
PříspěvekNapsal: 27 pro 2018 14:43 
C4 zákazník

Registrován:
26 pro 2018 19:20
Příspěvky:
2
Já bych přece jen přivítal nějaký lehčí způsob, než jít z Prahy do Prčic přes Ameriku. Vždyť to jsou dva adresáře vedle sebe, tak by to mělo jít nějak snadněji na tom serveru?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Jak rychle zkopírovat data z jedné subdomény na druhou?
PříspěvekNapsal: 27 pro 2018 15:46 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
6907
Dobrý den,

bohužel lehčí způsob v tomto případě neexistuje. Takže jak již uvedl uživatel tomabaza, ideální je provést komprimaci (resp. dekomprimaci) souborů. Například v tématu Hosting C4 - Automatické rozbalení zip souboru naleznete PHP knihovnu se skriptem pro dekomprimace archivu a v tématu Hosting C4 - Zazipování obsahu složky skript pro komprimaci.

Případně můžete přesun v rámci serveru provést my, ale jedná se o placenou službu. Pokud máte o přesun zájem, zašlete nám autorizovaný požadavek přes "Formulář na autorizovaný požadavek" v administraci domény.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
Návody pro C4

© 2009-2019 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz