Právě je 24 lis 2020 09:31

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Gallery 3 - gallerie v jiném adresáři než je hlavní stránka
PříspěvekNapsal: 04 dub 2011 13:44 

Registrován:
04 dub 2011 13:38
Příspěvky:
2
Dobrý den,
stáhnul jsem si Gallery 3 a chtěl jsem se zeptat, jestli je možné mít gallerie v jiném adresáři než je moje hlavní stránka a potom to přidat pomocí include?
např. mám http://localhost/test.php v něm:
Kód:
<?php
include 'fotogalerie/index.php';
?>

tak aby se mi zobrazila ta galerie. Já to zkoušel, ale bohužel mi to hodí, že ten test.php nebyl ani nalezen, proto předpokládám, že je někde v Gallery blokován přístup z jiného adresáře a tak bych rád věděl, jest-li se to dá někde povolit.
Děkuji všem za odpovědi


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gallery 3 - gallerie v jiném adresáři než je hlavní stránka
PříspěvekNapsal: 05 dub 2011 10:07 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
7749
Dobrý den,

a budete chtít vložit galerii do obsahu nějakých stránek, které máte jako hlavní (v rootu), nebo budete chtít mít celou galerii na úvodní stránce? Protože galerii můžete klidně přesunout z podložky do kořenové složky (rootu) stránek a bude fungovat.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gallery 3 - gallerie v jiném adresáři než je hlavní stránka
PříspěvekNapsal: 05 dub 2011 12:18 

Registrován:
04 dub 2011 13:38
Příspěvky:
2
Právěže vložit do obsahu svých stránek. Vzhled sem si proto upravil. A vkládám to pomocí include z jiné složky.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Gallery 3 - gallerie v jiném adresáři než je hlavní stránka
PříspěvekNapsal: 05 dub 2011 13:32 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
7749
Integraci Gallery 3 jsme řešili v tématu Gallery 3 - integrace galerie do vlastního webu. Nevím, jak přesně si představujete, že galerii do obsahu stránek vložíte. Ale jsou dostupné pouze možnosti, které jsou uvedeny v tématu, případně můžete galerii vložit pomocí iframe. Když použijete include, tak se Vám sice načte obsah úvodní stánky galerie do Vašich stránek, ale po kliknutí na nějaký odkaz v galerii dojde k přesměrování na stránky galerie.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
Gallery Hosting
Návody pro C4

© 2009-2020 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz