Právě je 16 črc 2019 01:58

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: e-Commerce PRO - nastavení při instalaci
PříspěvekNapsal: 21 led 2011 18:35 

Registrován:
21 led 2011 18:24
Příspěvky:
7
Poradíte někdo co mám udělat abych mohl naistalovat tento e-shop. V návodu jsem se zasekl na níže uvedených bodech:

4) nastavit prístup k databázi v souboru config.php
5) nahrát dump sql databáze
6) do mysql tabulky basic_setting nastavit hodnotu eshop_url (vcetne http, a
koncového lomítka - napr.
http://www.domena.cz/)
7) do mysql tabulky basic_setting nastavit hodnotu licence_number (licencní
císlo)

děkuji předem nza velmi podrobný návod :o)


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: e-Commerce PRO - nastavení při instalaci
PříspěvekNapsal: 24 led 2011 12:16 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7159
Dobrý den,

pro aplikaci si vytvořte databázi v administračním systému v sekci VI. MySQL databáze. Jako porovnávání nastavte cp1250_general_ci.

4) V souboru config.php musíte nastavit přihlašovací údaje k databázi. Zde jsou údaje, které nastavte do uvozovek:
  • $settings['dbhost'] - zadejte localhost
  • $settings['dbusername'] - zadejte název Vaší databáze (např. db-demo1)
  • $settings['dbpassword'] - heslo k databázi
  • $settings['dbname'] - zadejte název Vaší databáze (např. db-demo1)

5) Dump databáze nahrajete pomocí aplikace phpMyAdmin. K té se přihlásíte na adrese ve tvaru http://mysql.nazev-vasi.domeny.cz. Jako Jméno zadejte jméno Vaší databáze (např. db-demo1) a Heslo je heslo k databázi. Po přihlášení klikněte v levém menu na název databáze. V horním menu stiskněte Import. V části Soubor pro importování vyberte soubor dump_db.txt, který se nachází v instalačním balíčku aplikace, a v menu Znaková sada souboru vyberte cp1250. Nyní stiskněte tlačítko Proveď, proběhne vytvoření obsahu databáze.

6) a 7) Po vytvoření obsahu databáze se Vám mimo jiné v levém menu zobrazí tabulka basic_setting, takže na ní klikněte. Zobrazí se Vám jeden řádek, takže klikněte na ikonku tužky (Upravit). Řádek se Vám rozbalí a nyní je potřeba nastavit hodnoty u eshop_url (adresa Vašich stránek) a licence_number (licenční číslo). Po vyplnění stiskněte Proveď, změny se uloží.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: e-Commerce PRO - nastavení při instalaci
PříspěvekNapsal: 25 led 2011 21:45 

Registrován:
21 led 2011 18:24
Příspěvky:
7
Děkuju - to jsem přesně potřeboval. Podařilo se to rozběhnout, ale hlásí mi to nějaké chybky. Pokusím se to opravit, případně se opět ozvu.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: e-Commerce PRO - nastavení při instalaci
PříspěvekNapsal: 30 led 2011 19:38 

Registrován:
21 led 2011 18:24
Příspěvky:
7
Bohužel se mi nepodařilo přijít na to v čem je problém. Pořád se mi ukazuje při spuštění shopu chybová hlášení typu:
Deprecated: Call-time pass-by-reference has been deprecated in /data/www/tadynakupuju.cz/www.tadynakupuju.cz/classes/category.php on line 277

Deprecated: Function session_register() is deprecated in /data/www/tadynakupuju.cz/www.tadynakupuju.cz/meta.php on line 26

Při objednávce se píše zase:
Deprecated: Function session_register() is deprecated in /data/www/tadynakupuju.cz/www.tadynakupuju.cz/order_form.php on line 770

Mám někde něco špatně nastavené?
Díky za pomoc


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: e-Commerce PRO - nastavení při instalaci
PříspěvekNapsal: 31 led 2011 18:08 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7159
Dobrý den,

v tomto případě se nejedná o chybu. Zobrazení hlášek je způsobeno tím, že aplikace není optimalizovaná pro PHP 5.3. Napište na podpora@c4.cz a požádejte o vypnutí DEPRECATED hlášení pro daný web. Na chod aplikace to nebude mít žádný vliv.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: e-Commerce PRO - nastavení při instalaci
PříspěvekNapsal: 19 říj 2011 19:17 

Registrován:
19 říj 2011 18:19
Příspěvky:
2
Chtěl jsem se zeptat, jak je možné, že jsme to vše nastavil a nic se mi nezobrazuje?
Na mé stránce mi to jen vypisuje chyby.

Zde je na to odkaz. Předem děkuju za radu
www.elips.cz


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: e-Commerce PRO - nastavení při instalaci
PříspěvekNapsal: 19 říj 2011 19:19 

Registrován:
19 říj 2011 18:19
Příspěvky:
2
A ještě dotaz, pomohl by jsme mi někdo popřípadě s instalací?


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: e-Commerce PRO - nastavení při instalaci
PříspěvekNapsal: 20 říj 2011 09:41 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
7159
Dobrý den,

rád bych Vám poradil, ale Vaše stránky nejsou umístěné na Webhostingu C4, pro který je toto fórum určeno. S dotazem se prosím obraťte na podporu Vašeho hostingu.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: e-Commerce PRO - nastavení při instalaci
PříspěvekNapsal: 27 bře 2014 11:03 
C4 zákazník

Registrován:
27 bře 2014 10:55
Příspěvky:
5
Dobrý den,
zakoupila jsem u Vás doménu s hostingem c4. Jde o doménu www.usnecka.cz
S problémem při instalaci jsem se obrátila na mail podpora@c4.cz a byla jsem odkázána, abych tento dotaz položila zde na foru. Proto ho zde vypisuji a prosím o odpověď. Protřebuji shop zprovoznit co nejdříve.

Snažím se na domenu www.usnecka.cz nahrát e-commerce shop.


Při pokusu o zobrazení www.usnecka.cz/admin mám tuto hlášku:
Not Found

The requested URL /www.usnecka.czadmin/index.php was not found on this server.
Apache/2.2.3 (CentOS) Server at e3config.webczech.cz Port 80



A pak mi shop hlásí chybu:
Fatal error: Call-time pass-by-reference has been removed in /data/www/usnecka.cz/www.usnecka.cz/classes/category.php on line 277

Na foru jsem se dočetla, abych Vám napsala o vypnutí DEPRECATED.

Prosím, je potřeba ještě něco nastavit proto, aby obchod začal fungovat?

Může mi případně někdo pomoci s instalací?

Děkuji moc za pomoc.

Hezký den, Kapalínová


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: e-Commerce PRO - nastavení při instalaci
PříspěvekNapsal: 27 bře 2014 18:33 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
09 úno 2013 13:11
Příspěvky:
2413
Dobrý den,

požádala jste o licenční číslo? Bez něho Vám obchod nebude fungovat správně.
Pravděpodobně jste ale stáhla verzi 3.0, která je již zastaralá, a proto nemusí být s nejnovější verzí PHP plně kompatibilní.
K dispozici je verze 4.0, která funguje bez problému. Nejnovější verze je k dispozici na oficiálních stránkách WebCech.

_________________
Filip Kučera
Webhosting C4
http://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
Návody pro C4

© 2009-2019 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz