Právě je 14 srp 2018 23:13

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Drupal - HTML z externího programu
PříspěvekNapsal: 07 kvě 2018 23:20 
C4 zákazník

Registrován:
15 bře 2018 11:58
Příspěvky:
17
Dobrý den,
potřebuji, aby mně Drupal zobrazoval html stránky z programu Bakaláři. Mohu html soubory nechat ukládat do nějaké složky v sites/default/files (třeba sites/default/files/bakalari) a pomocí iframe zobrazovat do článku?

Děkji za odpověď.


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Drupal - HTML z externího programu
PříspěvekNapsal: 09 kvě 2018 10:25 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
6723
Dobrý den,

ano, použít iframe v článku můžete. Stačí nastavit formát textu na "Plné html", kliknutím na tlačítko Zdroj přepnout textový editor do režimu zdrojového kódu a vložit vlastní iframe kód. Případně je pro vkládání iframe kódu dostupný i modul Iframe. Takže pokud budete mít z programu Bakaláři jako výstup nějakou HTML stránku, tak pomocí iframe ji pak můžete vložit obsahu.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Drupal - HTML z externího programu
PříspěvekNapsal: 16 kvě 2018 22:12 
C4 zákazník

Registrován:
15 bře 2018 11:58
Příspěvky:
17
Dobrý den,
potřebuji vyřešit ještě jeden detail - cachování stránek, které se načítají z Bakalářů. Sulpvání, které generujprogram Bakaláři se často mění a je třeba, aby se uživatelům zobrazovali aktuální informace. To se ale neděje, a to ani po ctrl+R či ctrl+shift+R. Lze nějakým způsobem nastavit, aby se některé články nenačítaly (případně se tam ani nezapisovaly) z cache?
Děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Drupal - HTML z externího programu
PříspěvekNapsal: 17 kvě 2018 13:12 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
6723
Dobrý den,

zkuste použít modul CacheExclude. Ten umožňuje nastavit stránky, které se nemají cachovat.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Drupal - HTML z externího programu
PříspěvekNapsal: 18 kvě 2018 09:50 
C4 zákazník

Registrován:
15 bře 2018 11:58
Příspěvky:
17
Modul vyzkouším. Zatím jsem to vyřešil tím, že jsem upravil .htaccess. (Udělal jsem to včera, než jsem dostal Vaši odpověď)

<IfModule mod_expires.c>
# Enable expirations.
ExpiresActive On

# Cache all files for 2 weeks after access (A).
ExpiresDefault A1209600

# Tohle jsem tam přidal já
ExpiresByType text/html A77

Funguje to, jen nevím, jestli se to týká jen skutečných html souborů, nebo i html kódu, který generuje Drupal.


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
Drupal partneři

Seznam všech partnerů

Drupal Hosting
Návody pro C4

© 2009-2018 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz