Právě je 15 led 2021 19:06

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Drupal 7 - Modul colorbox - X-Frame-Options
PříspěvekNapsal: 20 říj 2014 10:22 
C4 zákazník

Registrován:
25 čer 2014 14:10
Příspěvky:
7
Na webu mám nasazený Drupal 7, používám modul Colorbox a narazil na problém.

V colorbocu je možné zobrazovat url adresu v iframe v modalu(popup) colorboxu pomocí třídy a přidaných parametrů:

Kód:
<a class="colorbox-load" href="url?width=500&amp;height=500&amp;iframe=true"
target="_blank">Odkaz na url</a>


Bohužel se tak nestane, colorbox modul mam zaplý :-).

Console v prohlížeči Chrome mi vypíše chybu:
Citace:
Refused to display '[url-adresa]' in a frame because it set
'X-Frame-Options' to 'SAMEORIGIN'.


Dočetl jsem se že je potřeba volat
Kód:
<?php header('X-Frame-Options: SAMEORIGIN'); ?>


volám, ale bohužel bez kladného výsledku.

Prý by to mělo být nastavené i na Apache, můžete mi to prosím někdo potvrdit případně pomoci s tímto řešením.

Mockrát děkuji za pomoc


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Drupal 7 - Modul Colorbox - X-Frame-Options
PříspěvekNapsal: 23 říj 2014 10:47 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
7815
Dobrý den,

testoval jsem modul Colorbox a vložení stránek pomocí iframe bez problému funguje. Další speciální nastavení nejsou nutná. Vám nejdou zobrazit žádné stránky, nebo jen nějaké?

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Drupal 7 - Modul colorbox - X-Frame-Options
PříspěvekNapsal: 23 říj 2014 19:50 
C4 zákazník

Registrován:
25 čer 2014 14:10
Příspěvky:
7
Dobrý den,

no máte, pravdu běžné stránky jdou... :-( .
Ale potřeboval bych do iframu dostat tuto url adresu : http://goo.gl/ODlTgN
a tohle bohužel nejde :-(

Nevěděl byste jak na tento problém?

Děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Drupal 7 - Modul colorbox - X-Frame-Options
PříspěvekNapsal: 24 říj 2014 09:54 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 08:14
Příspěvky:
7815
Dobrý den,

celou stránku z Google map tímto způsobem vložit nelze, protože dochází k blokaci. Ale můžete použít odkaz z iframe kódu mapy. Takže na stránce s mapou klikněte na tlačítko Odkaz a zkopírujte si iframe kód. Ve Vašem případě celý kód vypadá následovně:
Kód:
<iframe width="425" height="350" frameborder="0" scrolling="no" marginheight="0" marginwidth="0" src="https://maps.google.cz/maps?cbll=50.660176,13.800998&amp;layer=c&amp;panoid=kg_H8mBeMbkAAAQfCTjLnA&amp;cbp=12,187.09,,0,0.02&amp;cid=13032827713489858912&amp;q=TopQuad&amp;ie=UTF8&amp;hq=&amp;hnear=&amp;t=h&amp;brcurrent=5,0,0&amp;ll=50.660176,13.800998&amp;spn=0.18,0.3&amp;source=embed&amp;output=svembed"></iframe><br /><small><a href="https://maps.google.cz/maps?cbll=50.660176,13.800998&amp;layer=c&amp;panoid=kg_H8mBeMbkAAAQfCTjLnA&amp;cbp=12,187.09,,0,0.02&amp;cid=13032827713489858912&amp;q=TopQuad&amp;ie=UTF8&amp;hq=&amp;hnear=&amp;t=h&amp;brcurrent=5,0,0&amp;ll=50.660176,13.800998&amp;spn=0.18,0.3&amp;source=embed" style="color:#0000FF;text-align:left">Zvětšit mapu</a></small>

Z prvku iframe si zkopírujte adresu atributu src:
Kód:
https://maps.google.cz/maps?cbll=50.660176,13.800998&amp;layer=c&amp;panoid=kg_H8mBeMbkAAAQfCTjLnA&amp;cbp=12,187.09,,0,0.02&amp;cid=13032827713489858912&amp;q=TopQuad&amp;ie=UTF8&amp;hq=&amp;hnear=&amp;t=h&amp;brcurrent=5,0,0&amp;ll=50.660176,13.800998&amp;spn=0.18,0.3&amp;source=embed&amp;output=svembed

, na konec přidejte parametry z colorboxu:
Kód:
&width=500&height=500&iframe=true

, takže adresa bude vypadat:
Kód:
https://maps.google.cz/maps?cbll=50.660176,13.800998&amp;layer=c&amp;panoid=kg_H8mBeMbkAAAQfCTjLnA&amp;cbp=12,187.09,,0,0.02&amp;cid=13032827713489858912&amp;q=TopQuad&amp;ie=UTF8&amp;hq=&amp;hnear=&amp;t=h&amp;brcurrent=5,0,0&amp;ll=50.660176,13.800998&amp;spn=0.18,0.3&amp;source=embed&amp;output=svembed&width=500&height=500&iframe=true

A tuto adresu pak použijte v colorbox odkazu. Finální tvar tedy bude vypadat např.:
Kód:
<a class="colorbox-load" href="https://maps.google.cz/maps?cbll=50.660176,13.800998&amp;layer=c&amp;panoid=kg_H8mBeMbkAAAQfCTjLnA&amp;cbp=12,187.09,,0,0.02&amp;cid=13032827713489858912&amp;q=TopQuad&amp;ie=UTF8&amp;hq=&amp;hnear=&amp;t=h&amp;brcurrent=5,0,0&amp;ll=50.660176,13.800998&amp;spn=0.18,0.3&amp;source=embed&amp;output=svembed&width=500&height=500&iframe=true" target="_blank">Odkaz na url</a>

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Drupal 7 - Modul colorbox - X-Frame-Options
PříspěvekNapsal: 24 říj 2014 13:29 
C4 zákazník

Registrován:
25 čer 2014 14:10
Příspěvky:
7
ANO, máte naprostou pravdu !!! Funguje !!!

Celou dobu jsem zkoušel různé url adresy, kromě adresy zkopírované z IFRAME SRC=" tento link "

Mockrát díky za pomoc, velice si vážím Vás a C4 !!!


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
Drupal partneři

Seznam všech partnerů

Drupal Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz