Právě je 20 zář 2021 01:54

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Coppermine - Vložení banneru či ikonky katalogu
PříspěvekNapsal: 10 bře 2010 19:18 

Registrován:
10 bře 2010 18:53
Příspěvky:
6
Dobrý den,
v únoru 2010 jsem si nainstalovala Coppermine 1.4.26. Musím říct, že
to nebyl žádný problém, obrázky jsem nainstalovala postupně všechny,
které jsem chtěla. Ani se zobrazením jsem neměla žádné problémy. Jen
jsem pak všechny za pár dnů smazala a znovu instalovala aby měly místa
určena podle mých představ a správné pořadí. Teď mám, ale problém,
protože bych chtěla aby stránku vidělo co nejvíc lidí, tak jsem ji
zkusila zařadit pomocí "Na vrcholu.cz" do katalogu, ale oni chtějí na
oplátku umístit do stránky ikonku, což asi skoro každý. S tím si nevím
rady, protože jsem na inter. samouk a programování je věc, která mi
nejde/snad zatím/. Vložila jsem tedy požadovaný kód do: anycontent.php
složky a výsledek je tento:
NAVRCHOLU.cz Edit the file
"\anycontent.php\" in your Coppermine folder to change what is shown
here. To show this block on your gallery, go to the configuration
panel under \"Album List View\", then \"content of the main page\".
-------------------------------------------------------------
Česky: NAVRCHOLU.cz Upravte soubor "anycontent.php" ve složce Coppermine změnit to, co je zde uveden. Chcete-li zobrazit tento blok na vaší galerii, přejděte na konfigurační panel za "Album List View", pak "obsah hlavní stránky".
-------------------------------------------------------------
A já nevím jak dál. Může mi někdo pomoci, ale velmi \"polopatě\". Je
to stránka: anette.pro-nakupy-atd.cz , nebo se to dá vložit někam jinam? Ale kam a jak? děkuji. anette58


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vložení banneru či ikonky katalogu do Coppermine
PříspěvekNapsal: 10 bře 2010 22:18 

Registrován:
10 bře 2010 18:53
Příspěvky:
6
Dobrý den,
píšu si odpověď sama/ani ne proto,že nikdo nereagoval/, ale mezitím jsem zjistila, že je to jednoduché: to co se mi u ikonky zobrazovalo, nebyl návod co dál, ale chtělo to jen vymazat v anycontent.php.
Třeba se to bude časem někomu hodit, ale spíš jsou všichni chápavější než já a tohle se už nikomu nestane..........anette58


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Vložení banneru či ikonky katalogu do Coppermine
PříspěvekNapsal: 15 kvě 2010 12:30 
Uživatelský avatar

Registrován:
15 kvě 2010 12:13
Příspěvky:
1
Pozdě, ale třeba se bude hodit i pro jiné účely.
Cokoli do kterékoli stranky se dobře vkládá pomocí plug-inu MiniCMS
stranka pluginů: http://coppermine-gallery.net/plugins.php

(bohužel jsem zatim nepřišel na to, jak to udelat, aby se dalo vložit třeba zahlaví, ktere se bude opakovat třeba v celé kategorii a třeba u každé fotky, kdyby někdo věděl jak na to ...)

příklad vložení mapky k obrázku: http://www.autocar.cz/galerie/displayim ... ?pos=-1177
vložení zvuku: http://www.autocar.cz/galerie/displayim ... ?pos=-3187
vložení jiné stránky, aplikace: http://www.autocar.cz/galerie/displayim ... ?pos=-2017

_________________
http://www.autocar.cz/galerie/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Coppermine - vložení banneru či ikonky katalogu
PříspěvekNapsal: 03 pro 2012 00:15 

Registrován:
02 pro 2012 22:31
Příspěvky:
4
fousek.apple moc pěkné hlavně ta mapa

anette58 k čemu slouží ten soubor anycontent.php nějak jsem to nepochopil


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Coppermine - vložení banneru či ikonky katalogu
PříspěvekNapsal: 03 pro 2012 11:44 

Registrován:
10 bře 2010 18:53
Příspěvky:
6
Já jsem mezitím změnila svoji stránku, ale v Coppermine slouží prostor anycontent.php ke vložení třeba nějaké ikonky či banneru, např. sledování návštěvnosti stránky, ale možná to jde i jinak.....


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Coppermine - vložení banneru či ikonky katalogu
PříspěvekNapsal: 09 dub 2013 11:47 

Registrován:
09 dub 2013 11:40
Příspěvky:
4
Dobrý den, jsem zde nový a take řeším, jak dát na hlavní stránku galerie počítadlo návštěvnosti, v Coppermine, samozřejmě, děkuju!

Honza


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Coppermine - vložení banneru či ikonky katalogu
PříspěvekNapsal: 09 dub 2013 15:04 

Registrován:
10 bře 2010 18:53
Příspěvky:
6
Počitadlo návštěvnosti: je možné vložit také pomocí souboru anycontent.php, tzn. když otevřete ten soubor v Coppermine, tak tam můžete vložit třeba počitadlo Toplistu, když od něj máte odkaz, který začíná takto: http://www.toplist.cz/edit/?n= .... zatím = musíte mít od nich své ID číslo.
Soubor anycontent po otevření vypadá asi takto:
Kód:
<?php
/*************************
  Coppermine Photo Gallery
  ************************
  Copyright (c) 2003-2010 Coppermine Dev Team
  v1.0 originally written by Gregory Demar

  This program is free software; you can redistribute it and/or modify
  it under the terms of the GNU General Public License version 3
  as published by the Free Software Foundation.
 
  ********************************************
  Coppermine version: 1.5.8
  $HeadURL: https://coppermine.svn.sourceforge.net/svnroot/coppermine/trunk/cpg1.5.x/anycontent.php $
  $Revision: 7805 $
**********************************************/

/**
* This file gets included in index.php if you set the option on the configuration panel: "content of the main page".
* It can be used to display any content from any program, it is to be edited according to one's tastes.
*/

if (!defined('IN_COPPERMINE')) {
    die('Not in Coppermine...');
}

starttable("100%", $lang_index_php['welcome']);

echo <<< EOT
    <tr>
        <td class="tableb">
            Here is text in the "anycontent" block.<br />
            Edit the file "anycontent.php" in your Coppermine folder to change what is shown here.<br />
            To show this block on your gallery, go to the configuration panel under "Album List View", then "content of the main page".
        </td>
    </tr>

EOT;

endtable();

a vložení počitadla do prostoru mezi: <tr> a </tr> funguje dobře. Nevím jestli Vám moje laická rada stačí, třeba někdo ví líp jak na to, já jsem pouhý samouk.......


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Coppermine - Vložení banneru či ikonky katalogu
PříspěvekNapsal: 09 dub 2013 17:47 

Registrován:
09 dub 2013 11:40
Příspěvky:
4
Anette ,

moc Vam dekuji!!!

myslite si, ze bych Vas mohl poprosit i zadani toho kodu do mych stranek, co se tyce teto praxe, jsem naprosty analfabet :-(, kdybych Vam poslal vsechny potrebne udaje, pocitadlo na Top listu uz jsem si vygeneroval.. ;-) to jsem jeste zvladnul :-D

Dekuju moc za Vasi pomoc!

Honza


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Coppermine - Vložení banneru či ikonky katalogu
PříspěvekNapsal: 09 dub 2013 19:28 

Registrován:
10 bře 2010 18:53
Příspěvky:
6
Ahoj Honzo,
když jste zvládl kód, tak by jste měl zvládnout i to vložení. Tu Vaši webovku pomocí Coppermine jste si dělal sám, nebo někdo jiný? Jak do ní vkládáte svoje věci, které chcete zveřejnit? Já to dělám pomocí TotalComanderu. Navážete FTP spojení a potom dvakrát kliknete na Vaše www a pak vyberete ze seznamu položek tu anycontent.php, pravým tl. myši zobrazíte nabídku a vyberete upravit. Soubor se otevře jako Poznámkový blok a tam najdete to, co jsem popsala minule. Pokud máte obavy o to, že byste to mohl pokazit, tak stačí si celý soubor zkopírovat a uložit třeba na plochu jako Pozn. blok, ale s jiným názvem /třeba přidat nějaké číslo do názvu/. Potom přidejte do toho původního ten kód a soubor zavřete. Počítač se zeptá jestli chcete změny uložit a Vy dejte Uložit a potom si otevřete svůj web a měl byste tam tu změnu najít. Doufám, že to pro Vás bylo užitečné, kdyby ne- tak napište


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Coppermine - Vložení banneru či ikonky katalogu
PříspěvekNapsal: 11 dub 2013 10:35 

Registrován:
09 dub 2013 11:40
Příspěvky:
4
Mila Anette,

dekuji Vam moc za uzitecne a prakticke rady, jdu to zkusit a dam vedet, jak to dopadlo!! ;-)

Honza


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
Coppermine Hosting
Návody pro C4

© 2009-2021 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz