Pěkný den,
měl bych velkou prosbu o pomoc. Už měsíc se potýkám v obchodu
http://www.soundtrack.cz (provozuji jej na C4) s problémem, že buď VM a nebo Joomla špatně přistupuje k registrovaným zákazníkům a to takto:
- Registrace, potvrzení emailem atd, vše v pořádku. Zákazník se přihlásí, nakupuje - také v pořádku.
- Po skočení do košíku a stisknutí tlačítka "Zaplatit", se vyhodí upozornění, že tento krok je možný jen pro registrovaného zákazníka, ale obchod dále pokračuje v činnosti. Tedy zákazník v dalším kroku vybere dopravu, platbu, atd. Co krok, tak obchod reaguje vyhozením upozornění.
- Po dokončení nákupu, není zákazník přesměrován na běžnou dokončovací obrazovku, kde si může prohlédnout objednávku, ale je jen hozen na přihlašovací formulář. Což samozřejmě vypadá děsivě, jako by objednávka vůbec neproběhla. - Ta se ale normálně odešle emailem jak zákazníku, tak adminu a je validně zaznamenána.
- Pokud zákazníku nastavím některé z oprávnění "adminů", tedy nějakého manažera, publishera, admina atd., obchod se začne chovat při nakupování normálně. Žádné chyby a po dokončení objednávky je přesměrován na sumarizační obrazovku, jak má být.
- Ještě nutno napsat, že tentýž obchod, stejnou kopii, provozuji ještě s jiným zbožím a tam se chová zcela validně. Dokonce jsem naposledy již zoufale onu funkční kopii (file systém) nakopíroval znova přes tento co zlobí a stejně žádná změna. Předpokládám, že se tedy bude jednat o nějaký ústřel v nastavení (které jsem ovšem již porovnával) nebo možná nějakou chybku v DB. Jinak nevím. Htaccess jsem procházel a nezdá se v něm být problém.
Ocením rady od lidí co se ve věci vyznají a nikoliv typu "to smaž a znova nainstaluj".
Díky