Dobrý den,
pomocí XML exportu posílám produkty na zbozi.cz v kolonce DELIVERY_DATE (doba dodání ve dnech) platí že 0 nebo ihned = skladem a další dny se zobrazí jako normální počet dní k dodání.
Já si v detaile produktu udělal že zadám dostupnost jen číslo a v produktu se zobrazí třeba: Dostupnost: Do 14 dnů.
Jenže když vyplnim text v administraci v kolonce: Když je skladem napíšu tam dám tam ihned. Zobrazí se mi
Do ihned dnů. Nemůžu nijak udělat aby se zobrazoval (pokud není skladem text: Dostupnost: Do XX (zadám v administraci) dnů. A když napíšu ihned tak aby se zobrazoval: Dostupnost: skladem (zeleně).
Mám to takhle:
Kód:
<!-- availability -->
<p id="availability_statut"{if ($product->quantity <= 0 && !$product->available_later && $allow_oosp) OR ($product->quantity > 0 && !$product->available_now) OR !$product->available_for_order OR $PS_CATALOG_MODE} style="display: none;"{/if}>
<span id="availability_label">{l s='Availability:'}</span> do
<span id="availability_value"{if $product->quantity <= 0} class="warning_inline"{/if}>
{if $product->quantity <= 0}{if $allow_oosp}{$product->available_later}{else}{l s='This product is no longer in stock'}{/if}{else}{$product->available_now}{/if}
</span> dnů
</p>
Můžete mi prosím ten kousek kódu napsat ? Děkuji