Dobrý den,
dneska jsem to intenzivně testoval a bohužel musím říct, že se u mě tento problém nezobrazil. V čisté nové instalaci Prestashopu 1.4.3 vše funguje tak, jak má. (Když třeba zvýším hranici pro zobrazení "Upozornění: poslední kus skladem!" na 3000, u všech testovacích druhů (iPody, MacBooky a všechno ostatní, co se tam nahraje jako ukázka) se tato hláška začne zobrazovat.
Narazil jsem ale na jinou chybu, která by mohla mít za následek Váš problém. Pokud v administračním rozhraní najedete na úpravu zboží (Catalog -> Zboží v této kategorii -> Přidat nové zboží) a zde v oddělení dopravy přepnete výběz z "Standardní: Zakázat objednávky (Nastaveno v Předvolbách)" na něco jiného, třeba na "Povolit objednávky", tak se "Upozornění: poslední kus skladem!" přestane zobrazovat. A to platí i v případě, kdy v administračním rozhraní v kategorii Preferences -> Products změní položku "Povolit objednání zboží, které není na skladě" z Ne na Ano.
Neupravoval jste náhodou toto nastavení? Pokud ne, mohl byste sem zaslat adresu webu, na kterém se vám zobrazuje popsaný problém.
Jinak, zobrazení toho upozornění je řešeno pomocí kódu:
Kód:
<p class="warning_inline" id="last_quantities"{if ($product->quantity > $last_qties OR $product->quantity <= 0) OR $allow_oosp OR !$product->available_for_order OR $PS_CATALOG_MODE} style="display: none;"{/if} >{l s='Warning: Last items in stock!'}</p>
V souboru product.tpl ve složce /themes/<nazev-vasi-sablony>/, v případě nutnosti je vždycky možné upravit tento PHP kód tzv. "natvrdo."