Už jsem na to přišel neni to chyba hostingu. Napsal jsem na phoca.cz/forum a odpověděli možná ty překlady budou trochu kostrbaté překládáno v googlu:
Překlad:
Ahoj,
zkontrolujte např. s phpMyAdmin, zda je nezbytné tabulky byly vytvořeny v databázi během instalace.
viz:
http://www.phoca.cz/documents/17-phoca- ... em-solvingS přátelským pozdravem,
Benno
Otevřel jsem si tu adresu a přeložil clánek. Ale nějak jsem nepochopil jak bych vytvořitt ty tabulky ?
Phoca Download tabulky nebyly vytvořeny při instalaci
Většinou dostanete následující systém hlášení "Chyba při ukládání Phoca Download kategorií", nebo tato chybová zpráva PHP: Warning: mysql_num_rows (): dodaných argument není platný MySQL výsledek zdroj ... při použití Phoca Download.
Získání tohoto systému zprávu nebo PHP chyba je způsobena tím, že nainstalovaný Phoca Download tabulek v Joomla!. Povolte prosím režimu ladění ve vaší Joomla! v místě aplikace (Globální konfigurace) a podívat se na vaší databáze (např. přes phpMyAdmin), aby zjistili, zda instalační skript vytvořil Phoca Download tabulky správně. Pokud ne, musíte vytvořit ručně. SQL dotazy, které instalují Phoca Download tabulek do databáze, jsou uloženy v install.bak souboru. Najdete tento soubor v komponentě Phoca Download ZIP souboru.