Právě je 20 dub 2024 08:47

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: OpenCart - Bannery a nastavení
PříspěvekNapsal: 15 lis 2015 00:05 
C4 zákazník

Registrován:
09 lis 2015 19:40
Příspěvky:
107
Dobrý večer,
chtěl jsem se zeptat jak správně nastavit bannery aby se zobrazovali v kategorii Doporučené produkty... atd.. jak udělat rozvržení aby to fungovalo správně? Vůbec se mi to nedaří rozhýbat. Děkuji


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: OpenCart - Bannery a nastavení
PříspěvekNapsal: 18 lis 2015 12:40 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
8504
Dobrý den,

z Vašeho dotazu není jasné, o co se pokoušíte, protože do části "Doporučené produkty" se žádné bannery vložit nedají. Pokud tedy pojmem bannery nemyslíte karty produktů. Vložte sem, prosím, screenshot stránky, ať je jasné, o jakou část se jedná.

Jinak nastavení části "Doporučené produkty", která se zobrazuje na úvodní stránce, se provádí v sekci "Rozšíření > Moduly". Stačí u modulu "Doporučené produkty > Home Page" kliknout na Upravit a v jeho konfiguraci v části Výrobky přidat/odstranit produkty, které chcete zobrazit. Zobrazení modulu přímo na stránce obchodu se dá ovlivnit v sekci "Systém > Vzhled > Rozvržení", kde stačí přejít do úpravy dané stránky, v tomto případě Home (úvodní stránka obchodu), a dole v části Modul si můžete modul přidat, odstranit nebo změnit jeho pořadí.

Stejný modul můžete na stránkách použít vícekrát a zobrazit pomocí něj úplně jiné produkty a v jiných částech obchodu. V sekci "Rozšíření > Moduly" stačí u modulu "Doporučené produkty" kliknout na Upravit. Pak si modul pojmenujete (např. "Nejprodávanější produkty"), vyberete produkty, nastavíte další parametry (limit, šířka, výška, stav) a uložíte. A pak v sekci "Systém > Vzhled > Rozvržení" přidáte modul na požadovanou stránku obchodu.

A co se týče samotných bannerů (resp. slideshow s obrázky, které se mění na úvodní stránce), tak nastavení je podobné. Nejdříve si musíte vytvořit sadu s jednotlivými snímky. To se provádí v sekci "Systém > Vzhled > Bannery". Pak přejdete do sekce "Rozšíření > Moduly" a kliknete na upravit u modulu "Nastavení zobrazení bannerů (Slideshow)". Následně zadáte název modulu, vyberete vytvořenou sadu se snímky a nastavíte další parametry. A pak opět v sekci "Systém > Vzhled > Rozvržení" přidáte modul na požadovanou stránku obchodu. V čisté instalaci aplikace jsou již nějaké ukázkové sady vytvořené (sekce "Systém > Vzhled > Bannery"). A stejně tak v sekci "Rozšíření > Moduly" případně naleznete ukázkový modul "Nastavení zobrazení bannerů (Slideshow) > Home Page", který zobrazuje slideshow na úvodní stránce obchodu.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
OpenCart Hosting
Návody pro C4

© 2009-2024 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz