Právě je 26 dub 2024 17:17

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Nesmazatelný email blokuje Outlok Express
PříspěvekNapsal: 10 pro 2011 10:49 

Registrován:
10 pro 2011 10:18
Příspěvky:
2
Zdravím,
dostal jsem email s přílohou a ten nejenže nejde otevřít, ale nejde ani smazat. Jakmile na něj najedu myší, celý Outlok Express ve Windows XP se zasekne, přestane pracovat a musím ho ukončit přes správce úloh. Zkusil jsem označit zprávu před a po této a dát odstranit. Odstraní se ale jen novější zpráva a poškozená se starší zprávou zůstane na místě. Navíc odstraněná zpráva nezmizí z doručených, ale zůstane tam a zároveň se objeví i v odstraněných. Zkusil jsem i zkomprimování složky, ale taky bez výsledku. Komprimace proběhne téměř celá, ale na konci ohlásí že složku už používá Outlok Express nebo jiná aplikace. Nepomohl ani import do poštovního klienta Mozzila Thunderbird. Ten naimportuje všechny složky mimo doručených. Při to stejná zpráva šla normálně otevřít v notebooku s Vistami.
Neví někdo co s tím? Nejde vůbec o tu zprávu, je to nějaká prezentace s koncovkou PPS, jen bych se jí potřeboval zbavit. Nebo se zbavit jen té přílohy ve zprávě.
Dík za rady


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nesmazatelný email blokuje Outlok Express
PříspěvekNapsal: 13 pro 2011 14:41 
C4 podpora
C4 podpora

Registrován:
30 čer 2009 09:14
Příspěvky:
8507
Dobrý den,

můžete vyzkoušet smazat soubor s doručenou poštou. V aplikaci Outlook Express si zazálohujte emaily ve složce Doručená pošta (stačí emaily označit a zkopírovat do nějaké složky na PC). Nebo pokud tyto emaily nepotřebujete a můžou se smazat, tak tento krok nemusíte dělat. Pak v aplikaci Outlook Express přejděte v horním menu do sekce Nástroje - Možnosti - Údržba a klikněte na tlačítko Složka úložiště. Zobrazí se Vám cesta, kde jsou uložená data emailů, např.:
Kód:
C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Data aplikací\Identities\{3B1B9FED-1899-466E-A3E1-15D7F25F94C2}\Microsoft\Outlook Express

Tuto cestu si zkopírujte do schránky. Tzn. označte celou cestu myší (příp. klikněte pravým tlačítkem na cestu a vyberte Vybrat vše) a stiskněte klávesy Ctrl + C (příp. zase klikněte pravým tlačítkem na označenou cestu a vyberte Kopírovat). Nyní aplikaci Outlook Express zavřete. Přejděte v hlavním liště Windows na Start a klikněte na Spustit.... Do pole Otevřít vložte zkopírovanou cestu z Outlook Express stisknutím kláves Ctrl + V (příp. pravé tlačítko myši a Vložit). Po vložení cesty stiskněte tlačítko OK. Zobrazí se Vám složka se soubory Outlooku, v které najděte soubor Doručená pošta.dbx a smažte ho (pro jistotu si ho před smazáním někam zazálohujte). Aplikace si soubor vytvoří znovu. Nyní stačí spustit Outlook Express. Složka Doručená pošta by měla být prázdná. Takže si do ní zkopírujte zpět zazálohované emaily.

_________________
Radek Plašil
Webhosting C4
https://www.c4.cz/


Nahoru
 Profil  
 
 Předmět příspěvku: Re: Nesmazatelný email blokuje Outlok Express
PříspěvekNapsal: 13 pro 2011 15:08 

Registrován:
10 pro 2011 10:18
Příspěvky:
2
Tenhle postup zabral. Je zajímavé, že při mých pokusech se Outlok při najetí kurzorem na poškozený email hned zablokoval. Teď jsem označil všechny emaily a poškozený se nechal odznačit bez toho zablokování. Pak už jen přesun do konceptů, smazání celé doručené pošty, přesun zpět a konečně hotovo. :D
Děkuji za pomoc a přeji klidný konec roku. hafca


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
FTP Uploader
Staňte se naším zákazníkem!
Hledáme kolegy
Email klienti Hosting
Návody pro C4

© 2009-2024 ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. Kontaktní e-mail: forum@c4.cz
Diskuzní fórum využívá technologie: phpBB, phpBB-SEO.com, phpBB.cz