Dobrý den
Již několik dní se trápím s tímto problémem. Pokud vložím nový článek (joomla 1,5) na titulní stranu (
http://www.cssd-zamberk.cz), v prohlížeči Chrome, Opera se zobrazuje bez problémů. V Internet exploreru verze 8 se však z nějakého důvodu nesmyslně posune zápatí viz přil obr. Nedělá to u každého článku, příčinu a souvislosti jsem zatím nevyzkoumal.
Další jiný problém, se kterým si zatím nevím rady je, když do článku, který není na titulní straně, vložím např. 3 foto (320 x 480 - tedy žádné extra velké obrázky) v prohlížeči Chrome či Opera se zobrazují korektně, ale opět u Internet exploreru se mi zobrazí jen první obrázek a místo ostatních pouze zástupný symbol. Pokud otevřu správce Joomly, tak při editaci článku při použití Internet Exploreru ty obrázky, které byly před tím vkládány prostřednictvím Chrome se ani zde nezobrazují, jen zástupné symboly. Pokud kouknu přes FTP manager do příslušného adresáře Joomla, tak ta fotky tam jsou a otvírají se normálně. Jsem již bezradný a zdvořile prosím o radu.
Děkuji Jedlička.