Dobrý den,
number23 píše:
To je přesně to co jsem myslel.Jenom bych se chtěl ještě zeptat, kam to vložit.Myslel jsem, že to vložím do nějakého modulu a bude to fungovat. Pomocí iframe to je nějaká komponenta?Omlouvám se jestli se ptám hloupě.
Kód s kurzy vložíte následovně:
- V administraci aplikace Joomla přejděte do sekce Rozšíření - Správce modulů a stiskněte tlačítko Nový.
- V seznamu klikněte na Vlastní HTML.
- Na stránce si nastavte titulek, pozici a další vlastnosti modulu a do pole Uživatelský výstup vložte vygenerovaný kód s kurzy. Před vkládáním kódu si pro jistotu tlačítkem [show/hide] vypněte WYSIWYG editor.
- Nyní stačí nastavení uložit.
Po uložení naleznete vytvořený modul ve
Správci modulů, kde můžete jeho nastavení upravovat.
number23 píše:
A jěště jedna drobnost.Stránky se mi zobrazují v každém prohlížeči jinak jde to nějak ovlivnit?Administrátora joomly mám spuštěného / nebo pracuji v Firefoxu. Explorer mi stránky zobrazuje rozházeně nebo některé články vůbec. Jestli mi můžete poradit.
Problém bude zřejmě v použité šabloně a její validaci pro internetové prohlížeče. Vyzkoušejte, jestli se chyba opakuje i v nějaké standardní šabloně, třeba rhuk_milkyway. Tím si ověříte, že se jedná o chybu dané šablony.