Díky za tip. Ale problém. Podle Joomly proběhla instalace komponenty HecMailing uspěšně. Nicméně při pokusu o zavedení novéjo kontaktu či skupiny mi to vypisuje:
Notice: Trying to get property of non-object in C:\wamp\www\cvicak\administrator\components\com_hecmailing\admin.hecmailing.php on line 746
Notice: Undefined property: TableContact::$ordering in C:\wamp\www\cvicak\libraries\joomla\html\html\list.php on line 125
Notice: Undefined property: TableContact::$params in C:\wamp\www\cvicak\administrator\components\com_hecmailing\admin.hecmailing.php on line 756
Notice: Undefined variable: row in C:\wamp\www\cvicak\administrator\components\com_hecmailing\admin.hecmailing.html.php on line 845
Notice: Trying to get property of non-object in C:\wamp\www\cvicak\administrator\components\com_hecmailing\admin.hecmailing.html.php on line 845
Id:
Notice: Trying to get property of non-object in C:\wamp\www\cvicak\administrator\components\com_hecmailing\admin.hecmailing.html.php on line 857
Notice: Trying to get property of non-object in C:\wamp\www\cvicak\administrator\components\com_hecmailing\admin.hecmailing.html.php on line 863
Qvarnis Mass Mail by chodil pravděpodobně bez problémů, ale jak jsem pochopil bohužel neumožňuje rozdělit uživatele do skupin, což je pro mne na závadu...
Stránky mám zatím na localhostu (mysql 5.1.36, PHP 5.3.0), čekám na zpřístupnění mysql na C4 (
www.kk-domazlice.cz). Díky, Radim.